середа, 04 жовтня 2017 16:24

Капітан "Наутілуса" зберігав на комп'ютері відео катувань жінки

Капітан "Наутілуса" зберігав на комп'ютері відео катувань жінки
UC3 Nautilus став місцем жорстокого вбивства

На жорсткому диску, котрий, ймовірно, належить данському винахіднику субмарини "Наутілус" Петеру Мадсену, виявили відео тортур. Підозрюваний у смерті журналістки інженер спростовує звинувачення.

Про це повідомляє Telegraph.

Петера Мадсена, інженера-винахідника, котрий сконструював підводний човен "Наутілус", звинувачують у вбивстві 30-річної шведської журналістки-фрілансера Кім Валль. Вона вирушила разом з ним у вояж на "Наутілусі" 10 серпня - і безслідно зникла. 21 серпня її тіло без голови і кінцівок зі слідами тортур сексуального характеру виловили із моря неподалік Копенгагена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли човен, що зник 100 років тому

Петер Мадсен плутався у свідченнях. Спочатку він говорив, що висадив дівчину на берег. Потім, коли тіло знайшли, - що на голову Кім впала кришка люка і він спробував поховати її в морі й покінчити з собою, затопивши субмарину. Однак все більше фактів свідчать проти нього.

Тепер інженер заперечує, що жорсткий диск із відео тортур належить йому. На дискові є фільм, де справжніх жінок піддають тортурам, обезголовлюють і спалюють. Мадсен стверджує, що до комп'ютера мали доступ усі співробітники лабораторії, до того ж, в лабораторії живуть інтерни.

Валль і Мадсен мали повернутися в порт увечері 10 серпня. Човен знайшли 11-го. Власник пояснив, що "Наутілус" затонув, але йому вдалося вибратися. Про зникнення журналістки заявив її хлопець.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Наутілуса" зберігав на комп'ютері відео катувань жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути