пʼятниця, 27 грудня 2019 16:00

Кадри із Трампом вирізали із фільму "Сам удома": назвали причину

Кадри із Трампом вирізали із фільму "Сам удома": назвали причину
Фільм покадрували, щоб звільнити час для рекламних роликів. Фото: eurointegration.com.ua

Канадська телерадіомовна компанія CBC вирізала кадри із президентом США Дональдом Трампом з кінофільму "Сам удома-2: Загублений у Нью-Йорку". Пояснили, що це зробили не з політичних мотивів.

"Сцена з Дональдом Трампом була однією з кількох, які вирізали з фільму, оскільки жодна з них не була невід'ємною частиною сюжету. Ці правки зробили в 2014 році, коли ми вперше придбали фільм і до того, як містера Трампа обрали президентом. Усі кадри вирізали, щоб звільнити час для рекламних роликів. Загалом фільм скоротили на 8 хв", - сказав прес-секретар CBC Чак Томпсон.

У невідредагованій версії Трамп з'являється протягом 7 с у сцені в готелі "Плаза" в Нью-Йорку разом з персонажем Кевіном Маккаллістером. На момент зйомок фільму політик був власником готелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зав'язали в презерватив: художники іронічно познущалися над Путіним

Син президента США Дональд Трамп-молодший опублікував у Twitter новину про вирізані кадри і назвав історію жалюгідною. Cам Трамп відреагував твітом: "Цей фільм більше ніколи не буде таким, як раніше (Жартую)".

Американське ток-шоу "The Late Show" підготувало різдвяний подарунок для президента Дональда Трампа. Шоу зробило мультфільм-пародію, де одну із ролей виконує Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Кадри із Трампом вирізали із фільму "Сам удома": назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути