четвер, 03 січня 2019 10:02

iPhone Xs Max вибухнув у кишені користувача
4

Фото: https://www.idropnews.com

Житель міста Колумбус в штаті Огайо поскаржився на те, що його смартфон iPhone Xs Max загорівся у нього в задній кишені штанів.

Джош Хіллард каже, що спочатку відчув дивний запах, повідомляє idropnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали рейтинг найпотужніших смартфонів для ігр

Потерпілий каже, що він уже зв'язувався з Apple з цього питання, однак його не влаштувала пропозицію про заміну. Зараз Хіллард вивчає юридичні можливості в справі проти компанії.

"Співробітник вийшов з уже упакованим телефоном і сказав, що збирається відправити його команді інженерів. Потім до мене підійшов менеджер і сказав, що це єдиний спосіб отримати заміну. ​​Мені не дали іншого вибору. Сказали, що нічого не можуть зробити, якщо не залишу телефон на експертизу. Я пішов за годину до закриття магазину і залишився незадоволений обслуговуванням клієнтів, забрав пошкоджений телефон і повернувся додому ", - розповів Хіллард.

Крім зламаного iPhone XS Max, у нього залишилися залиті вогнегасником черевики і штани з діркою на місці кишені. Представники компанії відмовилися компенсувати вартість пошкодженого одягу. З огляду на те, що iPhone XS Max був куплений лише три тижні тому, Хіллард заперечує версію загоряння батареї через зношування в зв'язку з тривалим використанням смартфона в інтенсивному режимі.

Відомий китайський інсайдер Ice universe заявив, що Apple готує випуск нового смартфону без "моноброви". Натомість селфі-камеру заховають у дірці в екрані.

Зараз ви читаєте новину «iPhone Xs Max вибухнув у кишені користувача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути