середа, 10 лютого 2021 09:55

Ілон Маск виховує шестеро синів

Ілон Маск виховує шестеро синів
Маск грається з синами / Instagram Ембер Герд

Мільярдер 49-річний Ілон Маск зайнятий управлінням різними компаніями, але у нього також є шестеро синів, про яких потрібно подбати.

Підприємець і його подруга, канадська співачка Клер Буше, 32 роки, народили хлопчика в травні 2020-го. Також Маск ділить опіку над своїми п'ятьма іншими синами з колишньою дружиною Жюстін Вілсон. Про це пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск збагатів на $11,5 млрд за 7 днів

1-ша дитина Маска, Невада Олександр, народився 2002-го. Це сталося через 2 роки після того, як 2000-го він одружився на канадській письменниці Жюстін Вілсон, 48 років. Малюк помер в 10 тижнів від синдрому раптової дитячої смерті.

2004 року Маск і Жюстін народили близнюків Гріффіна і Ксав'єра. Їм зараз по 17 років. Їх зачали за допомогою штучного запліднення. Про хлопців відомо мало. Маск ділить їх опіку разом із Жюстін.

2 роки по тому, 2006-го, у пари народилися трійня - Кай, Саксон і Даміан. Вони теж були зачаті за допомогою штучного запліднення. Опіку над ними Маск теж ділить із Жюстін. Хлопцям зараз по 15 років. Маск ніколи публічно не розповідав про своє життя із синами.

"Майже всі години мого неспання, не пов'язані з роботою. Проводжу їх з хлопцями. Вони любов мого життя", - натомість розповіла якось Жюстін.

5 травня 2020 року Ілон Маск і його нова партнерка Клер Буше, яка виступає як співачка під псевдонімом Grimes, оголосили про народження хлопчика. Пара назвала дитину X X A-12. Назва була частково навіяна піснею з останнього її альбому - 4ÆM. Ім'я не відповідало законам штату Каліфорнія, які забороняють індо-арабські цифри в іменах. Щоб діяти відповідно до закону, пара назвала малюка X AE A-XII. Маск у стосунках з Буше з 2018-го.

Після розлучення з 1-ю дружиною Вілсон 2006-го, Маск одружився з англійською актрисою Талулою Райлі 2010-го і повторно з нею 2013-го - після того, як пара ненадовго розлучилася 2012 року. Пара остаточно розлучилася вдруге 2016 року.

Також акторка Ембер Герд, розлучена з актором Джонні Деппом, була в тривалих відносинах з Маском.

Недавно Маск розповів про нетрадиційні способи навчання дітей. Ілон вважає інтернет, соцмережі YouTube і Snapchat, найважливішими інструментами у навчанні дітей. Також всі діти навчаються у приватній школі, заснованій Маском.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск виховує шестеро синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути