четвер, 04 лютого 2021 11:30

Ілон Маск каже, що його діти вчаться в YouTube

Ілон Маск каже, що його діти вчаться в YouTube
Макс із одним зі своїх дітей / Instagram Ілона Маска

Підприємець Ілон Маск розповів про нетрадиційні способи навчання своїх дітей. Мільярдер приєднався до чату в новому додатку Clubhouse, де фанати могли поставити йому запитання.

Під час інтерв'ю чоловік запитав, як найкраще дати освіту 5-річній дитині в сучасному світі. Ілон відповів, що вважає інтернет найважливішим інструментом у навчанні його дітей. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск пішов із Twitter

Він розповів, що часто використовує YouTube і Reddit для навчання дітей. Він додав, що освіта має бути якомога цікавішою та захопливою, визнавши, що відеоігри є одним з інструментів у навчанні.

"Припускаю, уроки теж вчать, але, судячи з кількості часу, який проводять в інтернеті, здається, що велика частка їх світоуявлення походить з мережі. Якщо діти можуть бути суперзалучені у відеоігри, то є спосіб їх суперзатягнути в освіту", - сказав Маск.

Діти Ілона ходять в школу Ad Astra, яку мільярдер заснував 2014-го. Він сказав, що вони також навчаються в однокласників. Зокрема, в однолітків його інших працівників з компанії мільярдера SpaceX.

Унікальна школа Маска відома тим, що навчання там сфокусовано на штучному інтелекті, кодуванні та прикладних науках. У навчальну програму не включені, наприклад, іноземні мови. Маск вважає, що цей предмет втратить актуальність з розвитком програмного забезпечення для перекладу в реальному часі.

В Маска 6 дітей - 17-річні близнюки, 15-річні трійнята та 9-місячна дитина. Загалом, 5 хлопців і дівчинка. 1-ша дитина померла немовлям.

Засновник Tesla і SpaceX, Маск може похвалитися власним капіталом у розмірі близько $185 млрд.

Тим часом нейротехнологічний стартап Neuralink Маска успішно імплантував у мозок мавпи чип, після чого тварина змогла грати у відеоігри за допомогою сили думки.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск каже, що його діти вчаться в YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути