четвер, 14 грудня 2017 14:46

ІД погрожує зробити "вибухівку" столицею США

ІД погрожує зробити "вибухівку" столицею США
Вашингтон викликав широкомасштабні протести в арабському світі своїм рішенням щодо Єрусалима. Фото: topontiki.gr

Терористичне угруповання "Ісламська держава" пригрозила США терактами у відповідь на рішення адміністрації Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю.

У повідомленні одного зі своїх акаунтів у Telegram під назвою "Чекайте на нас" та "ІДІЛ в Мангеттені" ІД заявила, що проведе терористичні операції у США, повідомляє Reuters. Вони проілюстрували свої повідомлення фотографіями Таймс-Сквер у Нью-Йорку та, імовірно, поясами смертників і детонаторів.

У повідомленні терористи зазначили: "Ми проведемо більше операцій на вашій землі, до останньої години, ми спалимо вас вогнем війни, яку ви почали в Іраку, Ємені, Лівії, Сирії та Афганістані. Просто чекайте".

Вони погрожують: "Визнання вашим "собакою Трампом" Єрусалима столицею Ізраїлю змушує нас визнати вибухівку столицею вашої країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН не підтримали рішення США щодо Єрусалиму

Вашинґтон викликав широкомасштабні протести в арабському світі своїм рішенням щодо Єрусалима. Адже спірне місто перебуває в основі ізраїльсько-палестинського конфлікту протягом десятиліть.

Ліга арабських держав закликала США скасувати рішення американського президента Дональда Трампа про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю. Його назвали "порушенням міжнародного права".

Зараз ви читаєте новину «ІД погрожує зробити "вибухівку" столицею США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути