Ексклюзиви
субота, 29 грудня 2018 15:47

"Хороших новин не чекаю" - Сенцов написав нового листа

"Хороших новин не чекаю" - Сенцов написав нового листа
Сенцов написав листа редакції російського видання "Новая Газета". Фото: Politeka

Український політв'язень Олег Сенцов написав листа редакції російського видання "Новая Газета", яка виступає на підтримку незаконно засудженого режисера.

Сенцов, зокрема подякував редакції за роботу та допомогу, передає Нromadske.

"Вся ваша редакція для мене герої, як матроси на картонному кораблику, який все ніяк не може потонути, нам всім на радість!", — сказав Сенцов.

Політв'язень також зазначив, що у нього все добре та розповів про свої будні у в'язниці.

"Вранці я коротко дивлюся "Росію 24", щоб бути трохи в курсі того, що відбувається. А неділями я насолоджуюся дві години Кисельовим. Тут немає театру, тому я ходжу на Кисельова!)) ... А щойно я закінчив перегляд телепередачі "Путін спілкується з журналістами". Вона зазвичай проходить цікавіше, ніж те, що виходить в кінці весни: "Путін спілкується зі своїм народом". З цього випуску запам'яталося: "Підніміть Крим. Опустіть Кавказ", "де Путін" і "щодо моїх кухарів". Нормальних питань було три, включно з тим, що від Азара. Ні на один, як правило, не дав прямої відповіді, крім того, що в системі ФСВП (Федеральної служби відбування покарань — ред.) все нормально і міняти нічого не треба. У всіх зеків забилося серце, коли це питання було поставлене, і жорстоке розчарування, коли була дана відповідь", — розповів Сенцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політв'язень Павло Гриб майже осліп

"Так що хороших новин я не чекаю, ні в загальному, ні для себе персонально. Але це не означає, що я збираюся здаватися, розчаровуватися або про щось шкодувати. Вірю я, як і раніше, тільки в себе. Може, це і цинічно, зате чесно і надійно", — додав політв'язень.

Російська правозахисниця Тетяна Щур розповіла про умови утримання українського політв'язня Олега Сенцова в колонії Лабитнанг. За її словами, Сенцов має типові умови, йому дозволяють раз на місця дзвонити по телефону. Режисер має можливість дивитись телевізор.

Зараз ви читаєте новину «"Хороших новин не чекаю" - Сенцов написав нового листа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути