середа, 07 квітня 2021 11:35

Грабіжник заліз у дім поліцейського і заснув

Грабіжник заліз у дім поліцейського і заснув
Грабіжник спить на ліжку дочки поліцейського / Reddit

Грабіжник заліз у будинок поліцейського, після чого ліг у ліжко і заснув.

Дивне пограбування сталося 22 березня в тайському місті Вічіанбурі. Сержант поліції Сакда Джіампрасерт прокинувся близько 2 години ночі та почув, як в кімнаті дочки працює кондиціонер. Згадавши, що дочка поїхала на кілька днів, вийшов на вулицю, і заглянув у вікно її спальні Там побачив грабіжника Атипія Кінкхунтота, який згорнувся калачиком в ліжку дочки, а поруч з ним лежали інструменти для злому. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій заснув у пограбованій квартирі

Сакда викликав підкріплення, хоча це виявилося зайвим. 22-річний грабіжник міцно спав і все ще почувався сонним, коли його розбудили поліцейські. Хоча Кінхунтот нічого не вкрав, він був заарештований за нанесення шкоди, а також за злом із проникненням.

Грабіжник повідомив поліції, що довго бродив околицями в пошуках цілі та втомився. Він заліз у будинок, але потім вирішив зробити невелику перерву, перш ніж обшукати його. Увімкнув кондиціонер і ліг на 5 хв. подрімати.

У жовтні торік чоловік з англійського Сандерленда Марк Купер вліз у бар, аби заснути під час пограбування. Його знайшли сплячим поряд з недоїденим сирником. Зловмисник отримав 26 тижнів тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник заліз у дім поліцейського і заснув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути