четвер, 06 грудня 2018 13:31

Злодій заснув у пограбованій квартирі

Злодій заснув у пограбованій квартирі
Злодій заснув у пограбованій квартирі. Фото - Моя газета

У Корабельному районі Херсона господар застав у квартирі невідомого чоловіка, який спав на ліжку. Пізніше з'ясувалося, що це грабіжник.

"Заявник прийшов додому і побачив, що у будинку розкидані речі, немає телевізора, а у спальні на ліжку спить незнайомий чоловік. Потерпілий викликав працівників поліції. Вони ледь розбудили зловмисника, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Чоловік пояснив, що проник до будинку і вкрав телевізор, який одразу ж продав. А виручені за нього гроші пропив. Після чого повернувся до будинку, щоб забрати інше майно, але втомився і ліг відпочити", - повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ти не ти, коли голодний: злодія погубив голод і сон

Працівники поліції встановили покупця краденого. Зловмисник, який виявився раніше судимим за крадіжки, затриманий. Відкрите кримінальне провадження. Крадієві загрожує до 6 років в'язниці.

Правоохоронці виїхали на виклик охоронця броварського підприємства, який стверджував, що невідомий намагається винести з території комп'ютерну техніку. На місці поліція виявила 27-річного місцевого жителя у сплячому стані. У нього знайшли згорток із амфетаміном.

Зараз ви читаєте новину «Злодій заснув у пограбованій квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути