Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2021 11:11

Глава генштабу Індії розбився в авіакатастрофі

Глава генштабу Індії розбився в авіакатастрофі
Вертоліт із Біпіном Раватом, його дружиною та іншими високими офіцерами зазнав аварії в середу, 7 грудня / Express Photo

Начальник генштабу індійської армії генерал Біпін Рават розбився в авіакатастрофі.

Військовий гелікоптер Мі-17В5 ВПС США з ним розбився на півдні Індії, повідомили у міноборони Індії. Вертоліт перевозив 14 військових та членів їхніх сімей. Деякі обвуглені тіла виявили на місці аварії. Врятовано трьох поранених пасажирів. Поки не оголосили, чи є генерал Рават серед жертв авіакатастрофи. Для з'ясування причин аварії призначено розслідування. Про це пише The Hindu.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індію оповив токсичний смог: країна готується до екстрених заходів

Вертоліт, що злетів зі станції ВПС Сулур, прямував до штабного коледжу. На борту гелікоптера були члени сім'ї самого генерала Равата. Ідентифікація жертв триває.

Біпін Рават – перший начальник штабу оборони країни, призначений 1 січня 2020 року. Його було призначено в рамках однієї з найбільших реорганізацій у міноборони Індії за останні десятиліття. Служив головнокомандувачем армії протягом трьох років, перш ніж обійняв посаду голови генштабу.

Тисячі індійців купалися біля столиці Нью-Делі у отруєній токсичними відходами річці Ямуна. Річка покрита білою токсичною піною, спричиненою викидами з промислових підприємств, що оточують Нью-Делі.

Зараз ви читаєте новину «Глава генштабу Індії розбився в авіакатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути