четвер, 25 січня 2018 17:58

Герхард Шредер одружиться зі значно молодшою кореянкою

Герхард Шредер одружиться зі значно молодшою кореянкою
73-річний Герхард Шредер одружиться з 47-річною Кім Со Йон восени цього року. Фото: SCMP

Колишній канцлер Німеччини 73-річний Герхард Шредер підтвердив, що одружиться з перекладачкою з Південної Кореї 47-річною Кім Со Йон.

Це буде 5-й шлюб політика. Про свої наміри Шредер оголосив 25 січня повідомляє SCMP.

За свої 4 шлюби Шредер отримав прізвисько Аудімен. За аналогією між 4 обручками і 4 кільцями на емблемі авто марки Audi.

"Я вже зустрічався зі її родиною. Весілля, мабуть, відбудеться восени. Точне місце проведення і час ми визначимо пізніше", - сказав Шредер на прес-конференції в Сеулі.

Пара стояли перед камерами. Усміхалися, тримаючись за руки.

Кім є представником Агентства економічного розвитку Німецької федеративної землі Північного Рейну-Вестфалії у Сеулі. Працювала перекладачем із корейської у Шредера.

Про відносини Шредера і кореянки стало відомо у вересні минулого року. Колишня, четверта дружина Доріс Шредер Копф, розповіла, що Кім зіграла роль у розлученні.

Шредер заявив, що планує решту життя провести, мандруючи від Германії до Південної Кореї і назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гельмут Коль дев'ять років був прикутий до інвалідного візка

"Я відчуваю величезний інтерес до історії, культури та мистецтва Південної Кореї, і хотів би отримати більше можливостей дізнатися про людей та їх спадщину", - сказав він.

Стверджує, що Кім до його розлучення не причетна.

Подружжя житиме у Берліні, Гановері та Сеулі.

Перша дружина Шредера - Єва Шубах. Були у шлюбі 4 роки — з 1968 по 1972. Друга дружина — Анне Ташенмахер. Разом були 12 років — з 1972 по 1984. Третя — дипломована політолог Гільтруд Шветьє. Були одружені у 1984—1997 роках — 13 років.

Четверта дружина — журналістка Доріс Кьопф. Молодша за нього на 19 років. У шлюбі прожили 19 років - з 1997 по 2015. Власних дітей не має. Визнає доньку Кьопф Клару. Народила її 1991-го від журналіста Свена Кунце. Усиновили двох російських дітей із Санкт-Петербурга: Грегора у 2006 (народився у того року) і 2-річну Вікторію у 2004. Сімя мешкала в Гановері

Шредер був федеральним канцлером Німеччини з 27 жовтня 1998 по 21 листопада 2005 року. Після того зайнявся лобіюванням. Шредер став на чолі комітету акціонерів компанії-оператора будівництва "Північного потоку" по дну Балтійського моря. З 2006 року працює радником в консультативній раді Європейської інвестиційної банківської групи Rothschild Group. З одного боку діяльність відбувалася в правовому полі з іншого — Шредера звинувачували за зловживання своїми політичними зв'язками.

"Я назвав Шредера політичною проституткою, тепер, коли він став брати великі гроші від Путіна. Однак секс-працівниці в моєму районі запротестували, щоб я більше не використовувати цю фразу", - заявив Том Лантос, голова Комітету закордонних справ Конгресу США

В Німеччині діяльність Шредера критикується багатьма політиками та іншими відомими особистостями. 29 вересня 2017 року Шредер був обраний головою Наглядової ради російської енергетичної компанії "Роснефть". Уряд Росії володіє більшістю акцій (50% плюс одна акція). На своїй новій посаді Шредер повинен взяти на себе контроль над генеральним директором Ігорем Сечіним. Екс-канцлер погодився. Свою зарплату оцінив у $350 тис.

Кім Со Йон — громадянка Південної Кореї. Мешкає у Сеулі. Вивчала германістику в Марбурзі. Володіє німецькою на рівні носія мови. Зі Шредером познайомилися 2 роки тому. Має доньку-шкільного віку. Офіційно оформлена в шлюбі. З чоловіком живуть порізно.

Зараз ви читаєте новину «Герхард Шредер одружиться зі значно молодшою кореянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути