вівторок, 17 липня 2018 20:59

Гарві Вайнштейн вперше дав коментар про секс-скандал

Гарві Вайнштейн вперше дав коментар про секс-скандал
Вайнштейн зізнався, що пропонував секс в обмін на роботу. Фото: AFP

Американський кінопродюсер Харві Вайнштейн, якого звинувачують у сексуальних домаганнях, дав перший коментар щодо скандалу.

"Я народився бідним, потворним євреєм і все своє життя повинен був боротися. У тебе було багато дівчат, але жодна дівчина не дивилася на мене, поки я не почав працювати в Голлівуді", - сказав він журналісту видання Spectator Такі Теодоракопулосу, пише Harper's Bazaar.

Колишній продюсер зізнався, що пропонував роботу в обмін на секс, але це було без будь-якого примусу.

"Так до сих пір роблять все. Але це ніколи не було зобов'язанням! Я нікого не змушував", - сказав Вайнштейн.

Колишній адвокат Вайнштейна Бенджамін Брафман стверджує, що цю розмову з журналістом не можна вважати інтерв'ю. Він назвав це простою дружньою бесідою, яку згодом неправильно інтерпретували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарві Вайнштейн зробив у суді неочікувану заяву

"Я був присутній при цій розмові. Містер Вайнштейн ніколи не говорив про те, що обмінював ролі на секс. Кому вірити - вибір кожного. Але здається, що обмін ролей на інтим - менше, в чому міг зізнатися містер Вайнштейн", - стверджує адвокат.

65-річного Гарві Вайнштейна, одного з найвпливовіших голлівудських продюсерів, який працював з Квентіном Тарантіно та є співзасновником кінокомпанії Miramax Films і The Weinstein Company, звинувачують у сексуальних домаганнях, що тривали десятиріччями. У результаті цього скандалу Гарві вже втратив родину та роботу. Проти нього відкриті щонайменше 3 кримінальні провадження. 30 жовтня Ліга продюсерів Америки оголосила, що назавжди виключає Гарві Вайнштейна зі свого списку.

Кадіан Нобл, британська актриса, звинуватила голлівудського продюсера в сексуальній торгівлі.

Американський продюсер Гарві Вайнштейн, довкола якого розгорівся секс-скандал, наймав колишніх секретних агентів, вдавався до обману та підкупу журналістів, щоб контролювати заяви своїх жертв у пресі.

Зараз ви читаєте новину «Гарві Вайнштейн вперше дав коментар про секс-скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути