вівторок, 05 червня 2018 18:44

Гарві Вайнштейн зробив у суді неочікувану заяву

Гарві Вайнштейн зробив у суді неочікувану заяву
Гарві Вайнштейн не визнав себе винним у нападах на жінок

Колишній голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн заявив, що не винен у домаганнях до жінок та зґвалтуваннях.

Чоловік відмовився визнати свою провину під час засідання Верховного суду у районі Нью-Йорка Мангеттені, повідомляє CNN.

"За цих обставин він тримається досить добре. Ніхто не може бути щасливимв його становищі", - сказав адвокат Бенджамін Брафман при зустічі з пресою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люка Бессона звинуватили у зґвалтуванні

Вранці 25 травня Вайнштейн добровільно здався правоохоронцям. Він прийшов у відділок поліції Нью-Йорка. Там його заарештували. Спочатку він ішов за двома справами - за зґвалтування одної жінки і примус до орального сексу іншої. Тепер додалася ще одна справа за зґвалтування.

Американський режисер Брайан Де Пальма пише сценарії для фільму жахів, заснований на скандалі з домаганнями продюсера Харві Вайнштейна.

65-річного Гарві Вайнштейна, одного з найвпливовіших голлівудських продюсерів, який працював з Квентіном Тарантіно та є співзасновником кінокомпанії Miramax Films і The Weinstein Company, звинувачують у сексуальних домаганнях, що тривали десятиріччями. У результаті цього скандалу Гарві вже втратив родину та роботу. Проти нього відкриті щонайменше 3 кримінальні провадження. 30 жовтня Ліга продюсерів Америки оголосила, що назавжди виключає Гарві Вайнштейна зі свого списку.

Кадіан Нобл, британська актриса, звинуватила голлівудського продюсера в сексуальній торгівлі.

Американський продюсер Гарві Вайнштейн, довкола якого розгорівся секс-скандал, наймав колишніх секретних агентів, вдавався до обману та підкупу журналістів, щоб контролювати заяви своїх жертв у пресі.

Зараз ви читаєте новину «Гарві Вайнштейн зробив у суді неочікувану заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути