пʼятниця, 19 червня 2020 07:59

Facebook видалив передвиборні публікації Трампа

Facebook видалив передвиборні публікації Трампа
Facebook видалив майже 90 повідомлень в акаунтах Трампа, його передвиборної кампанії і Пенса. Їх визнали такими, що розпалюють ненависть Фото: reuters

Facebook видалив у четвер серію рекламних публікацій, розміщених в акаунтах президента США Дональда Трампа. Подібні дописи видалені з облікового запису його передвиборної кампанії і аккаунта віце-президента США Майка Пенса.

Загалом видалено 88 повідомлень, повідомляє телеканал NBC News.

Facebook обгрунтував такі дії тим, що реклама "порушувала політику компанії по боротьбі з організованим розпалюванням ненависті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украдені сторінки Соломії Вітвіцької у Фейсбуці допомогли відновити небайдужі люди

У постах містився символ у вигляді перевернутого червоного трикутника. Ним нацисти під час Другої світової війни позначали політв'язнів в концентраційних таборах.

Facebook запустив кампанію з інформування американських громадян про вибори президента в США та додав у соцмережі функцію відключення політичної реклами. Як заявив засновник корпорації Марк Цукерберг в інтерв'ю USA Today, "зважаючи на те, що наш дискурс відбувається в інтернеті, я вважаю, що такі платформи, як Facebook, можуть відігравати позитивну роль на цих виборах, допомагаючи американцям використовувати свій голос там, де це найважливіше, шляхом голосування". Він уточнив, що відсьогодні Facebook розпочав найбільшу інформаційну кампанію за голосування в історії Америки.

Зараз ви читаєте новину «Facebook видалив передвиборні публікації Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути