понеділок, 15 червня 2020 18:20

Украдені сторінки Соломії Вітвіцької у Фейсбуці допомогли відновити небайдужі люди
4

Невідомі поцупили аккаунти ведучої
Фото: Фото надані піар-службою
Невідомі поцупили аккаунти ведучої
Невідомі поцупили аккаунти ведучої
Невідомі поцупили аккаунти ведучої

Минулого тижня сталася атака на офіційний паблік та особисту сторінку ведучої ТСН на каналі "1+1" Соломії Вітвіцької.

8 червня вона помітила підозрілу активність на офіційній сторінці. Адміністратори пабліку були видалені, а посилання на строрінку змінено. У п'ятницю невідомі заблокували і особисту сторінку Соломії.

"Ось і у мене поцупили сторінку - мою офіційну сторінку-групу в фб. Дивні акаунти тепер керують процесами, залишили мене модератор без жодних прав і можливостей постити, - встигла написати Соломія Вітвіцька на своїй особистій сторінці, доки та ще працювала. - Викуп не просять, тож, не зрозуміла навіщо вдерлися на чужу територію. Наразі, написали в службу підтримки і намагаємося повернути права".

Разом з офіційними зверненнями від каналу 1+1, відновити доступ до сторінки допомагали друзі ведучої зі всього світу. Олег Собчук познайомив Соломію з спільнотою українців, які зараз працюють у Фейсбуці. Волонтерка Лілія Болбат, яка і сама неодноразово стикалась з атаками на власний аккаунт, проконсультувала щодо ефективних механізмів звернень.

У суботу акаунти вдалося відновити.

"Ранок сьогодні був добрим! Повернули мені офіційну сторінку, котру поцупили в понеділок, і цю особисту, до котрої втратила доступ учора. Дякую усім хто відгукнувся і допомагав!", - написала Соломія.

Ведуча поділилася висновками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медхалати "от кутюр": дизайнери започаткували волонтерську акцію

"Встановила подвійну верифікацію та Google Authenticator. І Вам раджу! А ще сторінки в різних соцмережах прив'язувати до різних e-Mail. Це, зокрема, врятувало мій інстаграм! Як тепер запам'ятати усі нові паролі сама не знаю", - написала Вітвіцька.

Флешмоб "Картини оживають" підтримали телеведучі ТСН. Соломія Вітвіцька та Лідія Таран спробували відобразити картину Леонарда да Вінчі "Пані з горностаєм".

Зараз ви читаєте новину «Украдені сторінки Соломії Вітвіцької у Фейсбуці допомогли відновити небайдужі люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути