понеділок, 27 квітня 2020 11:49

Телеведучі підтримали творчий флешмоб #ІзоІзоляція
15

Картина "Портрет Вави"
Фото: Фото надані піар-службою
Фото засновниці челенджу
Руслан Сенічкін і Людмила Барбір
Руслан Сенічкін
Людмила Барбір

Телеведучі "1+1 медіа" долучилися до карантинного флешмобу. Ведучий "Сніданок з "1+1" Єгор Гордєєв та його колега Неля Шовкопляс відтворили картину Гранта Вуда "Американська готика", якій 90 років. Єгор Гордєєв спробував повторити портрет Ван Гога.

"Втративши вже п'ятий подарунок на день народження через карантин, до сих пір не відрізав собі вухо і, навіть, не виколов око", - розповів Єгор.

Ведучий Руслан Сенічкін "сховався за яблуком", щоб відтворити одне із найвідоміших та найзагадковіших полотен бельгійця Рене Магрітта "Син людський". Його колега телеведуча Людмила Барбір приєдналася до флешмобу та зобразила картину Пабло Пікассо "Любителька абсенту".

Ведучий Олександр Попов оживив картину Едуарда Мане "Сливовиця" в стилі імпресіонізму.

Флешмоб "Картини оживають" підтримали і телеведучі ТСН. Соломія Вітвіцька та Лідія Таран спробували відобразити картину Леонарда да Вінчі "Пані з горностаєм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До "коронавірусного" челенджу приєдналися актори "Друзів"

"Горностая не було, довелося експлуатувати шиншилу. Із середньовічним вбранням теж не склалось, вийшла вільна ремінісценція на тему світової класики", - прокоментувала Лідія.

У мережі з'явився новий челендж #ИзоИзоляция або #artisolation. Суть полягає в тому, щоб повторити образи музейних картин найвідоміших художників в реальності за допомогою фантазії і підручних матеріалів, а також кольорової гами одягу. Заснувала челендж Катерина Брудная-Челядінова. Вона пофарбувала бороду чоловіка в рудий колір, одягла на нього капелюх, сфотографувала, поруч розмістила портрет Ван Гога і опублікувала в соцмережі Facebook. Користувачі відмітили схожість між світлинами. Підтримати ідею Катерини запропонувала своїй подрузі Наталії Соколовій. А вже за декілька днів флешмоб #ИзоИзоляция зібрав більше 6 тис. людей по світу.

Зараз ви читаєте новину «Телеведучі підтримали творчий флешмоб #ІзоІзоляція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути