Ексклюзиви
субота, 12 жовтня 2019 13:19

Експерт зі спецефектів з Росії вбив своїх батьків

Експерт зі спецефектів з Росії вбив своїх батьків
Конфлікт виник через собаку. Фото: "Главком"

Технік з візуальних ефектів Сергій Кудрявцев, який працював із фільмами "Володар перснів" та "Аватар" був засуджений до довічного ув'язнення за вбивство своїх батьків.

Вбивство сталось у будинку батьків в Кенсінгтоні після сварки через собаку, повідомляє Mirror.

48-річний росіянин емігрував до Нової Зеландії 2002 року. Мав двох собак з кличками Микита та Борис. Коли одного з них довелося приспати через хворобу, чоловік завів цуценя-мастіфа Енцо.

Цуцик був у батьків Кудрявцева. Чоловік звинуватив їх у тому, що пес захворів через відкрити вікно і вбив обох. Його мати, 68-річну викладачку університету знайшли у ванні. Її 69-річний чоловік - професор математики та фізики - лежав у спальні. Жінку вбивця кілька разів вдарив мисливським ножем у шию. Батька двічі вдарив у спальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік застрелив колишню дівчину та її сім'ю

Кудрявцев визнав свою провину. Заявив, що не вбив би своїх батьків, якби міг щось змінити, однак під час злочину розумів, що робить.

Під час допиту підсудний розповів, що любить Енцо більше за дружину і мав напружені стосунки з батьками, які не оцінили, що собаки "рівні людині". За ґратами чоловік проведе щонайменше 26 років.

У американському місті Канзас-Сіті чоловік відкрив стрілянину посеред бару. Загинули четверо людей. "Стрілянина сталася в барі в Канзас-Сіті на заході штату Канзас", - про це повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «Експерт зі спецефектів з Росії вбив своїх батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути