вівторок, 13 жовтня 2020 08:48

Disney проводить реорганізацію зі ставкою на стримінгові сервіси

Disney проводить реорганізацію зі ставкою на стримінгові сервіси
Чапек допустив, що реорганізація може привести до звільнення частини співробітників, але заявив, що це відбудеться у менших масштабах. Фото: pexels.com

На тлі пандемії Covid-19 Disney проведе глобальну реструктуризацію. Компанія планує віддати пріоритет онлайн-стрімінгу замість офлайн-бізнесу.

Реорганізацію влаштував новий генеральний директор Disney Боб Чапек, який у лютому очолив медіаімперію, повідомляє The Hollywood Reporter.

Компанія планує створити нові підрозділи для виробництва контенту під цифрові та традиційні платформи. Наприклад, один із підрозділів, що відповідає за дистрибуцію, визначатиме, де краще показувати новий фільм, серіал або ТВ-шоу — в онлайн-кінотеатрі Disney+ або у звичному прокаті. Кіно- та телестудії компанії зосередять зусилля на контенті не тільки для офлайн-кінотеатрів і телеканалів, але й для стрімінг-сервісів.

Чапек допустив, що реорганізація може привести до звільнення частини співробітників, але заявив, що це відбудеться у менших масштабах, ніж раніше. У вересні Disney звільнила близько 28 тис. співробітників парків розваг — це сталося після того, як влада Каліфорнії оголосила, що місцевий Disneyland Resort відкриється ще не скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як кіностудії зніматимуть фільми під час пандемії Covid-19

Disney представив перший трейлер серіалу "ВандаВіжн" (WandaVision), головні ролі в якому виконують Пол Беттані та Елізабет Олсен. "ВандаВіжн" засновано на персонажах Marvel Comics: Ванді і роботі-андроїді Віжні. Серіал складатиметься з 6 серій.

Зараз ви читаєте новину «Disney проводить реорганізацію зі ставкою на стримінгові сервіси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути