Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 16:51

Вийшов перший трейлер нового серіалу кіновсесвіту Marvel

Вийшов перший трейлер нового серіалу кіновсесвіту Marvel
Персонаж Віжн був убитий у стрічці "Месники: Війна Нескінченності", що призвело до різноманітних припущень про те, у якій реальності відбуватимуться події нового серіалу. Фото: Disney+

Disney представив перший трейлер серіалу "ВандаВіжн" (WandaVision), головні ролі в якому виконують Пол Беттані та Елізабет Олсен.

"ВандаВіжн" засновано на персонажах Marvel Comics: Ванді і роботі-андроїді Віжні. Серіал складатиметься з 6 серій. Сценаристкою виступила Джек Шефер ("Капітан Марвел", "Чорна вдова"), а Метт Шекман ("Фарго", "Гра престолів") зайняв крісло режисера. У шоу також знялися Тейона Перріс, Кет Деннінгс та Рендалл Парк у ролі Джиммі Ву.

Персонаж Віжн був убитий у стрічці "Месники: Війна Нескінченності", що призвело до різноманітних припущень про те, у якій реальності відбуватимуться події нового серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріс Еванс випадково засвітив геніталії в Instagram

Назвали кращі серіали року за версією "Еммі". Фаворитами академіків стали: "Хранителі" (26 номінацій), "Дивовижна місіс Мейзел" (20 номінацій), а також "Спадкоємці" та "Озарк" (по 18 номінацій).

Зараз ви читаєте новину «Вийшов перший трейлер нового серіалу кіновсесвіту Marvel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі