середа, 18 жовтня 2017 17:39

Чоловіка засудили до виправних робіт за синці під час сексу

Чоловіка  засудили до виправних робіт за синці під час сексу
Філіп Квірі був засуджений за непристойну поведінку під час сексу. Фото: Telegraph

Кар'єра випускника медичного вузу розвалилася після того, як він понаставляв синців своїй подружці.

Хлопець, котрий надто брутально поводився зі своєю партнеркою під час близькості, 5 років вважатиметься секс-правопорушником, повідомляє Telegraph.

37-річний Філіп Квірі потрапив до суду, бо під час інтимної близькості надто сильно хапав коханку за груди та смикав за волосся.

Дівчина стверджує, що вона кілька разів просила Філіпа бути більш обережним, але він продовжував застосовувати до неї "надмірну силу". Врешті дівчині це набридло і вона звернулася до суду. Вона поскаржилася на синці на грудях, біль у плечах та на те, що не може підняти руки.

Тепер медична кар'єра Квірі зруйнована — він потрапив до Реєстру секс-правопорушників на 5 років. До того ж суд зобов'язав молодого чоловіка відпрацювати 180 годин суспільно-виправних робіт.

Філіп познайомився з дівчиною через додаток Tinder, а потім вони перенесли спілкування у реальне життя. Постраждала стверджує, що молодий чоловік почав надто хапати її за груди на другому побаченні. Також він торкався інтимних місць дівчини без її згоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tinder слідкує за своїми користувачами

Квірі вивчав медицину в Королівському коледжі Лондона. Його адвокат говорить, що у чоловіка нема роботи і він більшість свого життя навчався. Тепер він навряд чи стане лікарем.

65-річний Гарві Вайнштейн, один із найвпливовіших голлівудських продюсерів, співзасновник кінокомпанії "Мірамакс", іде з усіх посад після публікації про його сексуальні домагання, що тривали з 1984 року.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка засудили до виправних робіт за синці під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути