Ексклюзиви
субота, 05 червня 2021 23:28

Чоловік подав на розлучення, коли побачив дружину після пластичної операції

Чоловік подав на розлучення, коли побачив дружину після пластичної операції
Китаєць не зміг змиритися з таким зовнішнім виглядом жінки. Фото: Pixabay

Китаянка зробила пластичну операцію на повіках, але результат вийшов зовсім не таким, як вона хотіла. "Ти страшна", – відповів її чоловік і хотів подати на розлучення.

У 2019 році мешканка Китаю на прізвище Джин наважилася зробити операцію, щоб зробити подвійні повіки. Це досить популярна процедура в азійських країнах, яка допомагає візуально збільшити очі та зробити їх досить фактурними, пише Канал 24.

Операція тривала кілька годин, але закінчилася не дуже вдало. В жінки сильно спухли очі і набряк не зійшов навіть через три місяці.

Джин почувалася дуже розчаровано, але найбільший "сюрприз" приготував її чоловік. Він не зміг змиритися з таким зовнішнім виглядом жінки, тому вже готувався до розлучення. Чоловік прямо сказав, що вона виглядає страшно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ознаки, що сигналізують про кінець стосунків

Зрештою, жінка домовилася із клінікою про безкоштовну операцію, де мали виправити всі недоліки. Однак навіть після ще одної процедури жінка не залишилася задоволеної: повіки повисли над віями, а краї очей взагалі трішки опустилися.

Зараз жінка вимагає компенсації від клініки – вони мають повернути їй близько трьох тисяч доларів і ще додаткові гроші за моральну компенсацію. Також жінка не розповіла, чи вдалося їй відновити нормальні стосунки із чоловіком.

У Китаї вирішили відмовитися від політики обмеження народжуваності "родина – дві дитини". Тепер сім'ям дозволили мати трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подав на розлучення, коли побачив дружину після пластичної операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути