середа, 13 червня 2018 13:08

Чоловік нагодував гостей своєю ампутованою ногою

Чоловік нагодував гостей своєю ампутованою ногою
Чоловік отримав серйозні пошкодження ноги. Її довелося ампутувати. Фото: imgur.com

Анонімний користувач сайту Reddit 38-річний чоловік під ніком IncrediblyShinyShart зізнався, що приготував м'ясо зі своєї ампутованої ноги та нагодував ним друзів.

Він потрапив на мотоциклі в аварію. Лікарі ампутували ногу. Чоловік забрав її додому та стушкував з овочами. Сталося це 2 роки тому, повідомляє VICE.

Чоловік отримав серйозні пошкодження кісток стопи. Лікарі спробували зібрати їх докупи, але невдало. Довелося ампутувати. Чоловік попросив заморозити кінцівку. Через деякий час звернувся до лікарів та попросив віддати йому ногу. Для цього довелося підписати деякі папери. Спочатку хотів віддати ногу таксидермістам і перетворити її на опудало, розповідає.

"Моя мама примусила піти і забрати мою ногу. Вона не знає, що я її їв. Лікарі віддали мені кінцівку у пакеті для біовідходів. Я приніс його в авто і відразу ж поклав у похідний холодильник. Вдома заморозив. Послуги таксодерміста виявилися дорогими. Я відмив ногу від крові і здивувався, як добре вона збереглася", - пригадує чоловік.

Він показав кінцівку друзям.

"Ми грали з ногою. Це було щось сюрреалістичне. Я не відчував, що це - частина мене", - каже чоловік.

Одного дня відрізав шматок м'яса з ноги та поклав до морозилки.

"Я тоді думав - це божевілля!" - пригадує.

Колись із друзями обговорювали можливість їсти людське м'ясо без етичних перепон, зізнається. Звернувся до цих людей. Одна із жінок попрохала свого друга-кухаря, аби він приготував м'ясо.

10 липня 2016-го чоловік запросив їх на обід. Їли яблучний штрудель, фруктовий та шоколадний пиріг, пили пунш з джином та лимоном, коктейль "Мімоза" - на основі шампанського та апельсинового соку. Основною стравою була тушкована з овочами нога з такос - мексиканським аналогом лаваша.

"Це було коло з близьких людей - 10 осіб. Кухар і його подруга, моя "колишня", друг із коледжу, двоє людей, яких я знав протягом декількох років, двох - більше як 10 років і одна з їхніх дочок", - пригадує.

Як доказ правдивості розповіді, він виклав фото отриманої травми, відрізаної замороженої ноги та процесу готування. Їх можна подивитися тут . Gazeta.ua не рекомендує переглядати їх вразливим людям та неповнолітнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убив, розчленував та зварив дружину

На смак м'ясо нагадувало яловичину чи свинину, але було жорстке. Жиру дуже небагато, говорить IncrediblyShinyShart.

Федеральне законодавство США не забороняє канібалізм. Айдахо - єдиний штат, де поїдання людської плоті може привести до в'язниці. Закони проти вбивства, купівлі та продажу людського м'яса, а також знущання над тілом померлого роблять канібалізм складним, але технічно законним в інших 49 штатах, говорять журналісти.

Німець 56-річний Армін Майвес із міс­та Ротенбург вимагає звільнити його з в'язниці. Відбуває довічне покарання, бо 2001-го вбив і з'їв Юргена Брандеса, 43 роки. Переконує, що зробив це за згодою.

Майвес відомий як канібал із Ротенбурга. Його виховувала матір. Після її смерті мешкав відлюдником у 30-кімнатному будинку. Вигадав собі уявного брата, з яким спілкувався. Відчував до нього сексуальний потяг. 12 років прослужив в армії, після звільнення працював у банку "Райффайзен".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік нагодував гостей своєю ампутованою ногою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути