Ексклюзиви
субота, 11 квітня 2020 10:19

Бунт в тюрмі: російський спецназ бився із в'язнями

Бунт в тюрмі: російський спецназ бився із в'язнями
Бунт в російській колонії: російський спецназ бився із в'язнями Фото: Barnellbe

Російські в'язні бунтують. Увечері 10 квітня в колонії № 15 в Ангарську, що в Іркутській області, стався бунт. Вони підпалили кілька будівель на території виправної установи. Про це повідомляє ТАСС.

Спочатку стався конфлікт між засудженим і співробітниками установи. За офіційною версією, чоловік відмовився від проходження особистого обшуку і закликав інших ув'язнених до непокори. Засуджені напали на працівника колонії і побили його. В сусідніх приміщеннях штрафного ізолятора розбили скло камер відеоспостереження.

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що на території колонії відбулися запеклі зіткнення між ув'язненими і бійцями спецназу. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зазвичай ґвалтують": 18 в'язнів російської колонії перерізали собі вени й організували бунт

Засуджені влаштували в колонії пожежу. Горіли три будівлі, приїхали пожежні машини. 11 квітня пожежу вдалося локалізувати. Її площа 30 тис. кв. м.

Ситуація в колонії перебуває під контролем, на місці працюють співробітники прокуратури і слідчого комітету. Фахівці оцінюють збиток.

18 в'язнів особливої ​​російської колонії перерізали собі вени через побиття. Після цього в колонії почався бунт і в ситуацію втрутилися спецсили.

Зараз ви читаєте новину «Бунт в тюрмі: російський спецназ бився із в'язнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути