четвер, 09 листопада 2017 16:53

Британець встановив рекорд, політавши у костюмі Залізної людини (відео)

Британець встановив рекорд, політавши у костюмі Залізної людини (відео)
Ця подія сталася в місті Редінг на озері в парку "Лагуна". Фото: espreso.tv

Річард Браунінг, засновник і головний випробувач технологічного стартапу Gravity, встановив новий світовий рекорд швидкості на літальному костюмі, що сам розробив.

Про це повідомляють на офіційному сайті Книги рекордів Гіннесса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські дослідники відкрили печеру, яка потрапила до Книги рекордів Гіннеса

Ця подія сталасю у місті Редінг на озері в парку Лагуна. Чоловік зміг розігнатися до швидкості в 51,53 км/год під час третьої спроби. Після чого впав у воду.

У кінці березня Браунінг вперше представив реактивний літальний костюм. Він назвав його "Дедал" - на честь героя грецьких міфів, який змайстрував крила собі і своєму синові Ікару. Також модель позиціонують як першу подобу відомого костюма Тоні Старка.

Екіпірування складається з шести міні-двигунів на реактивній тязі, кожен з яких по 22 кгс. Також у комплект входять окуляри з дисплеєм та полегшений екзоскелет. Як переконаний Браунінг, костюм можна розігнати навіть до 100 км/год, утім поки що це небезпечно.

Британець розповідає: "Одягати костюм - це особливі відчуття. Він важить близько 45 кг. Коли вмикаються двигуни, то відчуваєш потужну енергію, а коли ноги відриваються від землі і починається політ, відчуваєш незвичайну радість".

Bugatti Veyron з автопарку поліції Дубая занесли до Книги рекордів Гінесса як найшвидший поліцейський автомобіль у світі. Днями правоохоронці отримали офіційний сертифікат на рекорд.

Зараз ви читаєте новину «Британець встановив рекорд, політавши у костюмі Залізної людини (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути