Ексклюзиви
неділя, 26 серпня 2018 15:15

Боксер зупинив в літаку терориста кількома ударами

Боксер зупинив в літаку терориста кількома ударами
Тарік Сахібеддін позує в кабіні літака після приземлення. Фото Facebook

Дворазовий чемпіон Франції з боксу Тарік Сахібеддін нейтралізував авіазлочинця, який спробував захопити літак, що прямував з Мюнхена до Парижа.

Як розповів журналіст Арно Ромеро на свій сторінці у Facebook, пасажир літака виявляв агресію і намагався проникнути в кабіну пілотів, щоб змусити їх змінити курс. Однак 46-річний Сахібеддін завадив викрадачеві, він повалив порушника на підлогу і зв'язав його, що дозволило успішно продовжити політ. В літаку було 200 пасажирів.

Після приземлення борту в паризькому аеропорту імені Шарля-де-Голля злочинця передали правоохоронним органам, а Сахібеддін удостоївся овацій від інших пасажирів і екіпажу, зазначив журналіст.

Уродженець Марокко Тарік Сахібеддін народився 22 жовтня 1971 року. У своїй професійній кар'єрі боксер провів 23 бої, в яких здобув 12 перемог, з них дві нокаутом, і зазнав 11 поразок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи добивали пасажирів із кулемета

17 липня 2014 року на сході України упав Боїнг 777 авіакомпанії Malaysia Airlines. Він виконував рейс МН17 з Амстердама до Куала-Лумпура. Трагедія сталася біля села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту знаходилися 298 осіб, усі загинули. Літак збили ракетою "земля-повітря", запущеною російськими диверсантами або проросійськими терористами з території так званої ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Боксер зупинив в літаку терориста кількома ударами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути