вівторок, 12 січня 2021 14:37

Завдяки Трампу Telegram став одним із найпопулярніших додатків у США

Завдяки Трампу Telegram став одним із найпопулярніших додатків у США
Засновник Telegram Павло Дуров заявив, що Apple та Google представляють набагато більшу проблему для свободи, ніж Twitter. Фото: pixabay.com

Через блокування облікових записів Дональда Трампа у соцмережах, Telegram став 2-м за кількістю завантажень мобільним додатком у США.

Це сталося після того, як Twitter назавжди заблокував акаунт Трампа, а Apple і Google видалили з магазинів додатків популярну у його прихильників соцмережу Parler, пише видання The Telegraph.

Від початку заворушень 6 січня американці завантажували Telegram приблизно 545 тис. разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Telegram з 2021 року працюватиме з новими функціями

На трикратне зростання популярності Telegram також могла вплинути й зміна політики конфіденційності популярного месенджера WhatsApp. 8 січня користувачів повідомили, що відтепер WhatsApp передаватиме їхні персональні дані компанії Facebook, так як є його частиною.

Засновник Telegram Павло Дуров заявив, що Apple та Google представляють набагато більшу проблему для свободи, ніж Twitter. Apple є найбільш небезпечною з цих двох, тому що вона може повністю обмежити доступ до додатків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Дуров розкритикував IPhone12 Pro

6 січня Конгрес США повинен був затвердити результати голосування вибірників, які підтвердили перемогу Джо Байдена на президентських виборах. Однак засідання довелося перервати на кілька годин через протести прихильників Дональда Трампа, які увірвалися до будівлі. У результаті зіткнень загинуло 5 людей. Поліція затримала 52 учасників заворушень.

Соцмережа Twitter 8 січня назавжди заблокувала обліковий запис Дональда Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки Трампу Telegram став одним із найпопулярніших додатків у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути