середа, 23 грудня 2020 10:47

Telegram з 2021 року працюватиме з новими функціями

Telegram з 2021 року працюватиме з новими функціями
Обіцяють, що всі поточні сервіси Telegram надалі можна буде використовувати безкоштовно. Фото: pixabay

2021 року в месенджері Telegram запровадять монетизацію.

Для більшості користувачів вона не стане надто помітною у використанні додатку, повідомив засновник Telegram Павло Дуров.

Обіцяють, що всі поточні сервіси Telegram надалі можна буде використовувати безкоштовно. Також вільними від реклами збережуть ті сервіси в додатку, які повʼязані з обміном повідомленнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter почав тестування нових голосових чатів

Новинки стосуватимуться бізнес-команд і користувачів з розширеними потребами. Їм збираються запропонувати нові ресурсомісткі платні функції. Також канали в месенджері зможуть використовувати власну рекламну платформу Telegram, "яка забезпечить користувачам комфорт і конфіденційність".

"Якщо популярні публічні канали монетизуватимуться через рекламну платформу, їхні власники отримають безкоштовний трафік пропорційно їх охопленням. Або якщо на додачу до безкоштовних стікерів зʼявляться платні стікери з розширеними можливостями, художники цих стікерів також отримають частину доходу", — пояснив Дуров.

16 грудня по всьому світу стався збій у роботі месенджера Telegram. Користувачі повідомляють про проблеми з підключенням і відправленням повідомлень, передає сервіс з відстеження роботи інтернет-ресурсів Downdetector.

Зараз ви читаєте новину «Telegram з 2021 року працюватиме з новими функціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути