Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2020 12:34

Павло Дуров розкритикував IPhone12 Pro

Павло Дуров розкритикував  IPhone12 Pro
Щойно випробував новий IPhone12 Pro Фото:gazeta

Пройшло 9 років після смерті засновника Apple Стіва Джобса, а компанія досі функціонує завдяки його технологіям та репутації. Глобальних інновацій компанія не додала - такий відгук про новий IPhone12 написав засновник месенджера Telegram і колишній директор соцмережі "Вконтакті" Павло Дуров в Instagram.

"Щойно випробував новий IPhone12 Pro, який же це гігантський апарат. Наче роздута версія IPhone 5 2012 року випуску, але з потворним підбором камер, які стирчать в 3 сторони. Широкі рамки залишились на місці, тому співвідношення дисплею і корпусу на низькому рівні, а гаджет виглядає застарілим, "- пише засновник Павло Дуров.

Після смерті Стіва Джобса нових інноваційних звершень компанія не здійснила. А те, що продажі IPhone впали на 21% порівняно з минулим роком, є наслідком застою корпорації, вважає він.

"Якщо корпорація Apple збереже таку тенденцію, то через 7-10 років частка IPhone у світовому ринку буде незначною" — додав Павло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівняння цін, акції та групові чати: як оновили Google Pay

Новим iPhone 12 Pro можна вимірювати зріст людини. Вбудований сканер LiDAr можна використовувати не тільки для роботи з елементами доповненої реальності, але і як ростомір.

Зараз ви читаєте новину «Павло Дуров розкритикував IPhone12 Pro». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути