вівторок, 27 грудня 2016 12:46

Австрійський "Казанова" обдурив своїх жінок на сотні тисяч євро

Австрійський "Казанова" обдурив своїх жінок на сотні тисяч євро

В Австрії вдруге заарештували шахрая, котрий виманював гроші в довірливих представниць жіночої статі. Про це пише The Local.

51-річний Александр Максиміліан Кресбах відсидів кілька років за подібні афери. Мав як мінімум 8 псевдонімів. Знайомився з жінкою нібито для серйозних стосунків. Потім позичав у неї значну суму коштів – і зникав у пошуках чергової жертви.

Спеціалізувався на вчительках і викладачках вузів. Одна з жертв – 49-річна вчителька з Нижньої Австрії втратила через альфонса 400 тис. євро.

"Тоді я думала, що знайшла кохання всього життя. Писала йому листи, навіть коли він потрапив до в'язниці. Сподівалася, що ми знову будемо разом. Але тепер розумію, що глибоко помилялася. Через нього я втратила будинок. З двома дітьми лишилася фактично на вулиці. Не знаю, як житиму далі", – скаржиться вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аферисти у формі СБУ вимагали від підприємців гроші

Своїм умінням переконувати Кресбах скористався навіть у тюрмі: вмовив співкамерників дати йому грошей на найкращого адвоката.

Після звільнення "Казанова" встиг обдурити ще 5 жінок. Виманив у них сотні тисяч євро. Днями поліцейські заарештували Кресбаха у весільному бутику. Тепер аферист очікує суду.

Раніше на Сумщині жінку обдурили виграною автівкою. Віддала шахраям 60 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Австрійський "Казанова" обдурив своїх жінок на сотні тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути