вівторок, 10 квітня 2018 06:10

Авіакатастрофа Ан-148 під Москвою: на полі досі лежать фрагменти тіл

Авіакатастрофа Ан-148 під Москвою: на полі досі лежать фрагменти тіл
У лютому 2018 року під Москвою розбився літак Ан-148. Фото: Дзеркало тижня

На місці катастрофи літака Ан-148 під Москвою досі лежать залишки тіл загиблих.

Про це заявляють родичі жертв авіакатастрофи, передає Дождь.

Дочка однієї з загиблих Юлія Синіцина записала відео, в якому розповіла, що 6 квітня була на місці аварії, щоб покласти квіти до меморіалу.

"Коли я йшла полем, я побачила велику кількість фрагментів літака, особистих речей, а також людських тіл", — розповіла вона.

За словами жінки, територія не огороджена, туди можна вільно пройти, а представники яких-небудь служб там не чергують. Синіцина звернулася до Слідчого комітету РФ і поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прилади загиблого літака неправильно показували його швидкість

Пізніше Юлія повідомила, 9 квітня співробітники МНС побували на місці аварії і зібрали те, що змогли знайти. Жінка каже, що пошуки мають проводити пошукові собаки з кінологами, оскільки фрагменти тіл дуже маленькі.

Про те, що на місці падіння Ан-148 залишилися залишки тіл загиблих, також розповіла вдова загиблого в авіакатастрофі ярославського бізнесмена Олексія Нікітченка.

"Нам набрехали: сказали, що всі фрагменти тіл зібрали. Що на кожного загиблого припадає по 180 фрагментів. Нам взагалі нікого не дають поховати, або кажуть, ховати тільки одну десяту! Поки тільки провели 1/10 генетичної експертизи. Але коли родичі поїхали, то побачили останки тіл, які просто так лежали на землі! Якийсь жах! Ми не знаємо, куди звернутися і як таке можна було допустити", — розповіла вона виданню "Ярославський регіон".

Нагадаємо, у лютому 2018 року недалеко від Москви розбився літак Ан-148 з 65 пасажирами на борту. У результаті падіння літака загинули всі пасажири і члени екіпажу, тобто 71 людина. Відповідно до аналізу даних мовного самописця літака Ан-148, пілоти не зрозуміли причину технічних неполадок у системі управління літаком і не були в змозі з ними впоратися.

Зараз ви читаєте новину «Авіакатастрофа Ан-148 під Москвою: на полі досі лежать фрагменти тіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути