середа, 19 січня 2022 21:58

Актор загинув на гірськолижному курорті

Актор загинув на гірськолижному курорті
Французький актор 37-річний Гаспар Улліель загинув під час катання на лижах. Фото: REUTERS

Французький актор 37-річний Гаспар Улліель, який зіграв у серіалі "Місячний лицар" від Marvel, загинув під час катання на лижах.

Трагедія сталась у Савойських Альпах 18 с ічня. Там актор зіштовхнувся з іншим лижником. Про це сім'я актора розповіла новинному агентству AFP.

Улліеля з тяжкою черепно-мозковою травмою екстрено доставила до лікарні, де він і помер наступного дня.

Іншого лижника не госпіталізували, і зараз триває розслідування цього інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічний турист Blue Origin загинув в авіакатастрофі

Новина про смерть Улліеля з'явилась на наступний день після виходу трейлера серіалу "Місячний лицар" від Marvel, де актор зіграв одну з ролей.

"Французьке кіно втратило величезний талант, повен шарму та енергії", - прокоментував Twitter смерть актор міністр фінансів Франції Бруно Ле Мер.

Улліель був одним із найвідоміших акторів у Франції. Він вперше з'явився на екрані ще в 11 років, але отримав міжнародну славу після ролі молодого Ганнібала у фільмі "Ганнібал. Сходження".

Він також знімався у фільмах "Це всього лише кінець світу", байопіку про відомого французького дизайнера "Сен Лоран. Стиль - це я", "Довгі заручини" з Одрі Тоту.

У США помер актор 58-річний Джозеф Лара. Разом із дружиною і ще п'ятьма особами загинув під час авіакатастрофи. Літак Cessna C501 упав в озеро через кілька хвилин після вильоту. Всі загинули. Хто ним керував - зараз невідомо. Ніхто з тих, хто був на борту, не мав ліцензії на управління повітряним судном цього типу.

Джо Лара знімався переважно у бойовиках і пригодницьких фільмах. Найвідоміші - "Тарзан: героїчні пригоди", "Конан", "Американський кіборг: сталевий воїн".

Зараз ви читаєте новину «Актор загинув на гірськолижному курорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути