пʼятниця, 04 червня 2021 18:15

Загинув разом із дружиною: кого оплакували цього тижня

В Італії під час футбольного матчу зупинилося серце колишнього півзахисника Парми 29-річного Джузеппе Перріно. Матч був присвячений пам'яті його брата Рокко, який три роки тому помер через серцевий напад. Під час гри у Джузеппе стався інфаркт. Врятувати не змогли.

Кого ще не стало цього тижня - читайте в матеріалі Gazeta.ua.

У США помер актор 58-річний Джозеф Лара. Разом із дружиною і ще п'ятьма особами загинув під час авіакатастрофи. Літак Cessna C501 упав в озеро через кілька хвилин після вильоту. Всі загинули. Хто ним керував - зараз невідомо. Ніхто з тих, хто був на борту, не мав ліцензії на управління повітряним судном цього типу.

Джо Лара знімався переважно у бойовиках і пригодницьких фільмах. Найвідоміші - "Тарзан: героїчні пригоди", "Конан", "Американський кіборг: сталевий воїн".

На початку 2000-х років Джозеф залишив кінокар'єру і зайнявся музикою.

Автор: Gettyimages
  Актор Джозеф Лара разом з дружиною і ще п'ятьма людьми загинув під час авіакатастрофи
Актор Джозеф Лара разом з дружиною і ще п'ятьма людьми загинув під час авіакатастрофи

Після операції помер актор Сергій Шадрін. Йому був 41 рік.

"Вчора після операції помер актор Сергій Шадрін. Завтра прощання в Жашкові. Ми вже ніколи не побачимося", - написав у Facebook актор Олег Шульга.

Сергій Шадрін народився на Харківщині. Дитинство і юність він провів в Жашкові Черкаської обл. Це місто вважав рідним.

У 10 років почав займатися карате. Після отримання вищої освіти працював тренером у дитячо-юнацьких спортивних школах. Зніматися в кіно почав у 2013 року, коли переїхав до Києва. Знявся в кількох десятках стрічках. Зокрема, у фільмах "Позивний Бандерас", "Чорний Ворон", Максим Оса", серіалі "Доброволець".

Автор: kino-teatr.ua
  Актор Сергій Шадрін помер в 41 рік після операції
Актор Сергій Шадрін помер в 41 рік після операції

2 червня в Києві попрощалися із письменником і літературознавцем Михайлом Слабошпицьким. Мав рак легень. Хворів майже пів року.

Слабошпицький народився у селі Мар'янівка Шполянського району Черкащини. Закінчив факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка. Працював журналістом і редактором. Згодом очолив столичне видавництво "Ярославів Вал". Став автором понад 20 книжок. За роман "Поет із пекла" отримав Шевченківську премію.

Був у шлюбі вчетверте. Залишилися дружина і троє дітей.

Автор: Тарас Подолян
  Михайло Слабошпицький став автором понад 20 книжок. За роман "Поет із пекла" отримав Шевченківську премію
Михайло Слабошпицький став автором понад 20 книжок. За роман "Поет із пекла" отримав Шевченківську премію

3 червня зупинилося серце актора Валерія Шептекіта. У лікарні лежав з коронавірусною інфекцією. Помер від ускладнень.

"Востаннє Валерій виходив на сцену нашого театру 8 травня. А потім потрапив до лікарні. Деякий час лежав у реанімації. Потім йому стало краще. А тоді його серце раптово зупинилося", - розповіли в Молодому театрі, де працював актор.

Автор: Молодий театр
  Валерій Шептекіта понад 40 років був одним з провідних акторів Молодого театру. Помер від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією
Валерій Шептекіта понад 40 років був одним з провідних акторів Молодого театру. Помер від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією

Валерій Шептекіта був родом із міста Тлумач Івано-Франківської області. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Івана Карпенка-Карого. Грав на сценах найвідоміших українських театрів - у Рівному, Донецьку, Львові, Чернівцях та Сумах. Понад 40 років був одним з провідних акторів Молодого театру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Врятував тисячі людей: помер український миротворець

Також знімався в кіно, займався дубляжем. 2019-го знявся в серіалі "Папік".

У Білій Церкві на Київщині попрощалися з ветераном Української повстанської армії 94-річним Теодором ДЯЧУНОМ. Помер після інсульту. Дітей не мав. Його доглядав племінник.

Зараз ви читаєте новину «Загинув разом із дружиною: кого оплакували цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути