вівторок, 28 серпня 2018 14:27

"Я роблю це на концерті та в музеї" - жінка пожертвувала 500 л грудного молока

"Я роблю це на концерті та в музеї" - жінка пожертвувала 500 л грудного молока
Табіта Фрост пожертувавала 50 тис. л свого грудного молока недоношеним дітям.

Мати 3 дітей 29-річна Табіта Фрост із американської Каліфорнії страждає на синдром гіперлактації. Її груди виробляють втричі більше молока, ніж у інших жінок. Залишок жінка віддає родинам, які його потребують.

""Я постійно користуюсь молоковідсмоктувачем. Байдуже - відпочиваю, хворію чи недосипаю. Роблю це, де б не була: на концерті, під час гри у волейбол, у музеї", - передає слова жінки Metro.

Коли народила вперше, не знала, що робити, і просто заморожувала залишок. Після других пологів консультант запропонувала віддавати молоко іншим родинам, пригадує жінка.

Табіта видоює 2,5 л молока кожного дня. Для її 8-річної доньки Клео досить лише 700 мл. Надлишок віддає дітям, які народилися передчасно, та організм їхніх матерів не підготувався. На сьогоднішній день пожертвувала 500 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річна Вікторія Семенога народила трійню

Чоловік 35-річний Нік говорить, що заняття дружини йому не заважає. Хоча іноді вона будить серед ночі, коли встає, щоб зцідити молоко.

Англійка Дженіфер Ештвуд із Камборна, графство Корнуолл, народила двійнят із двох різних маток. Ймовірність такої події складає 500 млн до 1. Історія людства знає менше 100 зафіксованих випадків народження таких дітей. Всього кілька з них проживає у Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «"Я роблю це на концерті та в музеї" - жінка пожертвувала 500 л грудного молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути