Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2018 08:00

22-річна модель продає цноту за €1 млн
4

22-річна модель хоче продати цноту, аби подорожувати та купити квартиру
Фото: Caters News Agency
22-річна модель хоче продати цноту, аби подорожувати та купити квартиру
22-річна модель хоче продати цноту, аби подорожувати та купити квартиру
22-річна модель хоче продати цноту, аби подорожувати та купити квартиру

Португальська модель з інтелігентної родини 22-річна Пенелопа хоче продати цноту, щоб поїхати в кругосвітню подорож. Планує отримати понад €1 млн, проте поки що найдорожчою пропозицією було майже €260 тис. від літнього чоловіка.

Студентка надала ЗМІ свої фото на умовах анонімності, щоб її батьки не дізналися. Вона пояснила, що на цей крок її підштовхнув тотальний контроль з боку батьків, пише Daily Mail.

"Я з дуже консервативної сім'ї, мені ніколи не дозволяли зустрічатися з хлопцями, і я росла, відчуваючи себе пригніченою. За мною весь час наглядав старший брат, який завжди робив те, що хотів. Це несправедливо", - пояснила Пенелопа.

Про свою безпеку студентка навіть не замислюється, бо продажем невинності займається спеціалізоване агентство Puremodelsclub. Замовник повинен буде надати документ, що засвідчує особу, та депозит для забезпечення продажу. При продажу цноти компанія отримає 20% від угоди. Якщо дівчина передумає, вона може відмінити зустріч з покупцем у будь-який час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки розповіли, як втратили цноту

"Це, безумовно, буде дивовижна ніч, я люблю піклуватися про себе і займаюся танцями, тому знаю, як має рухатися тіло. Чоловіки хочуть незайманих, тому що вони чисті. Це те, що потрібно пам'ятати вічно. Я тримаю це в секреті від усіх і повинна бути впевнена, що ніхто про це не дізнається. Коли я отримаю гроші, то поїду подорожувати по світу, і ще хочу купити квартиру в Португалії" - додала жінка.

За 2,5 млн євро продала свою незайманість багатію із Абу Дабі 19-річна британська фотомодель, котра називає себе Жизель. Жінка стверджує що скористалася для цього послугами сайту ескорт-послуг Cinderella Escorts та має намір витратити отримані гроші на навчання в університеті.

Зараз ви читаєте новину «22-річна модель продає цноту за €1 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути