понеділок, 16 квітня 2012 06:15

За ремонт даху доплачують мешканці

"У нашому будинку тече криша. Підставляємо каструлі та миски, бо капає з потолка. Вода тече по стінах, попадає на щитову. Вийшли з ладу домофони. Хто нам має відремонтувати дах, куди звертатися?"

Питає 59-річна Галина Іванушко, м. Вінниця

— Люди мають звертатися у жек. Якщо не реагують на скарги, хай пишуть звернення до міської ради в наше управління. Коли жек не виконує свою роботу, керівників спочатку попереджуємо, а потім шлемо догану, — говорить Лілія Лосєва з Департаменту житлового господарства. — Для ремонту покрівлі вона має бути суха. Тож треба чекати сонячних днів. Зараз рекомендуємо не латати дірки, а крити цілісним руберойдом. Частину грошей має дати жек, решту здають мешканці. Якщо проводять капітальний ремонт, то жителі платять третину, інші витрати лягають на міську раду. Власники квартир зобов'язані брати участь у спільних витратах, пов'язаних з утриманням будинку. Пропонуємо створювати ОСББ. Тоді весь ремонт профінансує міськрада.

Зараз ви читаєте новину «За ремонт даху доплачують мешканці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути