Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 17:49

За два дні купили 128 костюмів Шрека

— Цього року на Шрека був найбільший попит, — розповідає 27-річна Агнеса Радзієвська, продавець магазину "Казковий світ" на пр. Коцюбинського у Вінниці. — Як на мене, вони трохи страшні, але розібрали за два дні. Крім того, щодня мінімум чоловік 20 ними цікавляться.

Мультфільм "Шрек" — весела пародія на популярні казки та фільми. Головний герой — зелене чудовисько вагою 300 кг. Його костюм складають зелена шапка з вухами в трубочку, сорочка до колін, коричневі жилетка та штани. На ноги одягаються плетені лапті. Коштує набір 130 грн.

— На зайчиків, ведмедиків і вовчиків зі штучного хутра навіть дивитися не хочуть, — каже продавчиня. — Постійно запитують принців, мушкетерів. Якось навіть цікавилися костюмом Аллаха. Коли я перепитала жіночку, як він має виглядіти, та не змогла сказати. Каже, в дитсадку її хлопчику дали таку роль.

У магазині "Дітлахи" на вул. Келецькій найкраще розбирали костюми Бетмена за 220 грн. Це синій комбінезон на замку, синьо-червона накидка та шолом.

— Часто запитують чоловіка-павука та костюми піратів, — говорить продавець  Віроніка Антонюк, 24 роки. — Для дівчат беруть наряди принцес і королев. Два дні тому підбирали костюм вогняної королеви. Порадила одягнути червоне плаття, а на голову — пластмасову корону, обплетену червоним дощиком.

Раніше в магазин здебільшого привозили костюми сніжинок і мальвін. Нині їх ніхто не запитує.

Зараз ви читаєте новину «За два дні купили 128 костюмів Шрека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути