четвер, 08 липня 2010 18:54

За 480 гривень можна з"їздити на курорт

У Вінниці пропонують поїхати на курорт Коблево Миколаївської області за 480 грн. У вартість входить проїзд в обидва боки та перебування в пансіонаті сім днів.

— Я й торік їздила за подібною путівкою, — каже вінничанка Галина Антонюк, 27 років. — Це тур для тих, хто хоче похудати. У магазині можна купити овсянку та йогурт. Торік скинула 7 кілограмів після моря. Сімейним за такою путівкою краще не їхати. Прийдеться по півдня шукати продукти.

Цьогоріч перевізники, що пропонують тури на море, стоять навпроти Центрального автовокзалу. Мінімальна вартість відпочинку в Криму — 700 грн.

26-річна Юлія Осипчук із Літина планує їхати до Одеси.

— Хоча пляжі там не дуже чисті, зате туди можна добратися електричкою всього за 60 гривень, — пояснює. — Цього року моєму знайомому Валері дали будиночок у пансіонаті на курорті Затока. У нього на підприємстві раз на п"ять років кожен працівник має право на ціле літо взяти будиночок на морі. За три місяці треба заплатити 2100 гривень. То Валера запропонував своїм знайомим відпочивати там по 10 днів за 300 гривень. Поїду туди з дитиною, особливих харчів не братиму, розраховую вписатися в 700 гривень.

Зараз ви читаєте новину «За 480 гривень можна з"їздити на курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути