Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2007 17:34

Взимку туристи полюбляють Таїланд , Арабські Емірати й Єгипет

— Зараз частіше купують путівки туди, де взимку тепло. Модно відпочивати у Домініканській Республіці, — розповідає менеджер із туризму вінницького представництва агенції "Кий Авіа" Світлана Сафонова.

— За цей тиждень із десяток осіб про нього питали. Місць уже не лишилося. Надто пізно вінничани вирішують кудись їхати. Та й посольства з 20 грудня не працюють.

Жителів Вінниці направляють у район Пунта-Кана Домініканської Республіки. Він знаходиться у тій частині острова Гаїті, де Атлантичний океан зливається з Карибським морем. Цілий рік температура води +28...+30°С. Є джунглі, пляжі з білим піском та коралові рифи. Тиждень відпочинку у 4-зірковому готелі з послугою "все включено" коштує $3 тис. на людину.

В агенції "Панорама плюс" кажуть, що відпочинок у Домініканській Республіці замовляють заможні люди, які вже бували в різних країнах.

Кілька років тому на Новий рік та Різдво часто їздили на гірськолижні курорти Карпат та Європи.

— Зараз їдуть у Таїланд і Арабські Емірати, а найпопулярніша країна — Єгипет, — зауважує працівник агенції "Галопом по Європах" Мар"яна Похілко, 29 років. — Путівка на одного — $600–900. В Єгипті практично усі готелі замовлені.

Трохи менше цікавляться зимовими поїздками до Чехії та Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Взимку туристи полюбляють Таїланд , Арабські Емірати й Єгипет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути