Ексклюзиви
субота, 20 жовтня 2007 07:04

Володимир Подолян в одязі змішує стилі

Автор: фото з архіву Володимира Подоляна
  Володимир Подолян. У Вінниці його одяг шиють на індивідуальне замовлення в майстерні в мікрорайоні Тяжилів. Готовий одяг перевозять у галереї-бутики ”Ательє 1” у Київ, на Андріївському узвозі, та в Лондон. Моделі Подоляна коштують 1,5–4 тисячі гривень
Володимир Подолян. У Вінниці його одяг шиють на індивідуальне замовлення в майстерні в мікрорайоні Тяжилів. Готовий одяг перевозять у галереї-бутики ”Ательє 1” у Київ, на Андріївському узвозі, та в Лондон. Моделі Подоляна коштують 1,5–4 тисячі гривень

Наприкінці вересня 32-річний вінничанин Володимир Подолян презентував власну колекцію одягу в лондонському бутику "Ательє 1", розміщеному в магазині "Комме де Ґарсонс". По сусідству з його речами продають моделі світових дизайнерів Ґальяно та Ланвен.

На розмову в "Фешн-кафе" в центрі Вінниці Подолян прийшов у довгому чорному плащі та з шарфом на шиї.

— Сьогодні вдягнувся у чорне, завтра можу бути у бежевому, — каже. — Є у моїй шафі речі й інших дизайнерів. Люблю змішувати стилі.

Як вдалося досягти такого успіху?

— Співпрацювати з проектом "Ательє 1" запропонували три роки тому. З українських дизайнерів обрали Лілію Пустовіт і мене. Це було несподівано й дуже приємно. Три роки я готувався — вивчав ринок під час поїздок до Британії, робив колекцію. Презентація пройшла 27 вересня у Лондоні.

У перший день продали сукню з темно-синього шовку. Її купила якась британка. Згодом придбали ще кілька моделей із колекції. Запевнили, що для такого короткого часу це великий успіх.

Українці відрізняються від британців у виборі одягу?

— У нас обирають переважно класичний напрямок, тому наша мода дуже схожа на італійську. Британці різняться креативністю, самобутністю. Можуть собі дозволити надягнути що завгодно.

Розкажіть про вашу колекцію сезону осінь-зима-2007.

— Колекцію назвав "Я бачив...". У ній зробив акцент на лінії стегон. Так жінка виглядає ще жіночнішою. Наприклад, у платті тканина на стегнах трохи зібрана.

Кольори обрав спокійні та стримані — коричневий, бежевий та чорний зі сріблястими відливами. Це трикотаж "джерсі", кашемір, атлас. Замовляв їх у Парижі. Ніякого декорування. Мій стиль відрізняється дуже складним покроєм. У колекції є плаття з рукавами, на яких лише однин шов. Як вдається? Це мій секрет. Не люблю простих викройок.

Що слід носити, щоб бути модним цього сезону?

— Стильною вважаю ту людину, яка не боїться бути індивідуальною у виборі одягу, навіть якщо на чиюсь думку виглядає епатажно чи сіро. Або навіть немодно.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Подолян в одязі змішує стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути