Ексклюзиви
четвер, 28 червня 2007 07:07

Володимир Гройсман відпочивав у Польщі, Туреччині та Ізраїлі

Автор: фото з сімейного архіву Гройсманів
  Міський голова Вінниці Володимир Гройсман із дружиною Альоною та дочками Юлею (спереду) та Крістіною в вінницькому лісі в районі Лісопарку. Мер каже, що кожного тижня хоч один день із вихідних намагається провести з родиною на природі
Міський голова Вінниці Володимир Гройсман із дружиною Альоною та дочками Юлею (спереду) та Крістіною в вінницькому лісі в районі Лісопарку. Мер каже, що кожного тижня хоч один день із вихідних намагається провести з родиною на природі

"Минулого літа поїхали на тиждень до Польщі на Мазурські озера. Дітям і дружині сподобалося. Що будемо робити цього року, ще не вирішили, — ділиться своїми планами на відпустку міський голова Вінниці Володимир Гройсман, 29 років. — Можливо, не відпочиватиму через брак часу".

Польські Мазурські озера неподалік Балтійського моря називають раєм для яхтсменів, байдарочників та риболовів. Там є знаменита мережа старовинних каналів. Пропонують екскурсії готичними замками і церквами, зведеними тевтонськими лицарями. Найдешевші апартаменти на двох тризіркового мазурського готелю "Robert"s Port" коштують понад $100.

Володимир Борисович стверджує, що без відпустки може прожити й кілька років. Із 2000 по 2005 на море він не їздив узагалі.

— Розумію, що донькам Юлії та Крістіні, дружині Альоні оздоровитися треба. Можливо, на відпочинок вони поїдуть самі.

П"ять років поспіль Гройсман їздив зимою на лижі до Словаччини та Закарпаття.

— Якщо взимку буде можливість, обов"язково кудись треба поїхати на сніг.

Також мер відпочивав в Ізраїлі та Туреччині.

Телеведуча й депутат облради 57-річна Ганна Секрет четвертий рік організовує театр у себе на городі в селі Правирівка Оратівського району.

— У середині липня до мене приїдуть народні артисти з Вінниці, Одеси та Києва, — каже Ганна. — Будемо співати, вірші читати. Такі собі "посиденьки на городі". Усе потім у телепрограмі покажемо.

Виступити на городі в Ганни Василівни Секрет щороку з"їжджаються до 25 осіб. Серед них артисти Іван Красовський, поетеса Ганна Чубач, Ніна Гнатюк, колишній циганський барон Леонід Сандуленко.

Вирощування овочів — це штука азартна

— Мене завжди відпочивати тягнуло на природі. На морі була десь разів п"ять за все життя, за кордон ніколи не їздила, — зізнається телеведуча.

На два-три дні вона б хотіла поїхати в Австралію до друзів чи в Канаду.

— Цікаво подивитися, як живуть там наші українці, — каже Ганна.

Про подорож до Парижа мріє Королева Вінниці-2007 Анна Грак. 18-річна студентка інституту менеджменту Вінницького політеху вже оформила закордонний паспорт. За кордоном вона ще не була.

Вінницькі агентства пропонують тур вихідного дня до Парижа мінімум за 599 євро з перельотом.

— Ніяк не можу почати збирати на цю поїздку. Усі гроші швидко розпускаю на косметику, одяг. А ще я збираю дамські сумочки, у мене їх вже 20, — хвалиться дівчина. — На море купила пляжну сумку блакитну з жовтими вставками, розмальовану різнокольоровими рибками.  

Із дитинства Грак щоліта відпочиває в Криму.

— Мені багато не треба: море, сонце, журнал, матрац, морозиво і сік, — каже вона.

Після 15 липня Аня разом із мамою та подружками збирається до Севастополя.

— Знайомі дали телефон жінки, яка здає дім на березі моря, — додає Анна. — За день будемо платити 70 гривень із людини.

Заступник міського голови Вінниці Анатолій Ворона, 58 років, разом із дружиною Ларисою Миколаївною вперше збираються до Туреччини.

— Хлопці з турагентства кажуть, що там недорого і сервіс хороший. Путівку ще не купили. Тільки завершиться з переселенням торгівців центрального базару на новий ринок, полетимо в Анталію.

Свою відпустку Ворона планує розділити на дві.

— Зимою повезу дружину на Закарпаття, бо у неї хвора спина. У санаторії "Синяк" добра лікувальна вода.

За інформацією "ГПУ", 10 днів у цьому санаторії без оплати лікування коштує щонайменше 1200 грн із людини.

Живе заступник мера у власному будинку на Вінницьких Хуторах. Має теплицю для помідорів. Торік виростив помідор вагою 2 кг.

— Вирощування овочів — це штука азартна. Тільки  щось цього року помідори поганенько в"яжуться, — скаржиться він. — А того було стільки, що не знали куди дівати. Наробили з дружиною закруток.

Президент федерації боксу у Вінницькій області 41-річний Олег Алекса хоче поїхати до Африки з місією від Червоного Хреста. Це не жарт.

— Запрошують приєднатися друзі з Донецька, які там уже були. Це, я вам скажу, подорож! — каже Олег. — Тиждень тому повернувся з Алушти, куди відвозив на два тижні дружину і дітей. Встиг скупатися в морі, в машину — і до Вінниці.

41-річній дружині Ірині, синам 5-річному Юрію та 10-річному В"ячеславові, Алекса винайняв кімнату в Алушті за 150 грн на день.

— Класно, плиточка в дворику, виноград. Повернулися задоволені, — розповідає він. — Іра в Туреччину більше не хоче. Каже, в інкубатор, де кожен має ходити з номерком на руці, більше не поїде. Дружина слідкує за фігурою, а там шестиразове харчування.

Сам Алекса любить екстрим. Торік на Закарпатті взяв перше місце на чемпіонаті з багатоденних мотоперегонів. Готується виступити і цим літом. Щодня бігає по 6 км, займається у залі. Хотів би відпочити "дикуном" з палаткою на пляжі.

— Щоб людей було менше і можна було не бритися, — жартує Олег. — Тільки в таку відпустку сім"ю не візьмеш.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гройсман відпочивав у Польщі, Туреччині та Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути