четвер, 31 грудня 2009 16:36

Віталію Сидоренку гроші на лотереї дає дружина

— Гроші отримав два тижні тому, — радіє вінничанин Віталій Сидоренко, 64 роки. У лотерею "Спортпрогноз" він виграв 9,2 тис. грн. — Із радості заказав ресторан на Новий рік, заплатив за всіх тисячу гривень. Нас піде дві сім"ї. Я з жінкою і мій товариш із дружиною.

Чоловік грає в лотерею п"ять років, раніше йому не щастило.

— Закреслював по одній лінії, дві не було ніколи, — пояснює. — Це гра більше не на вєзєніє, а на знання футбольних команд і передбачуваність результатів. Відчував, що виграю. Мені навіть два рази сон снився, як я рахую мішок грошей. Ну, думав, всьо — удача в руках. Завжди дивлюся всі футбольні матчі, для цього даже собі лічно тєлік купив. А тут як на зло свєт вибило. Уранці дізнався, що виграв. Був на сьомому небі від щастя. Правда, поки все перевірили, поки гроші прийшли — минуло майже два місяці. Та то нічого. Я ж пенсіонер, для мене виграш — більше річної пенсії. На ці гроші поміняємо меблі в кухні та зробимо ремонт, бо вже давно хотіли. Тепер жінка сама дає мені гроші на лотереї, щоб дальше вигравав.

53-річній Галині Півторак із райцентру Тростянець у новорічну ніч іти в нічну зміну на спиртзавод.

— Нічого, — сміється, — запечу своїм традиційну качку, обов"язково буде олів"є. Прикрасимо штучну ялинку. Чоловік із старшим сином святкуватимуть удома, менший — збирається до компанії. Уже 1 січня зберемося всі разом. Надіємося, що наступний рік буде кращим, бо цей був для нашої родини нелегким.

У серпні Галина Півторак у лотерею "Хто там" виграла квартиру:

— Я знала, що виграю. У цю лотерею почала грати більше як два роки тому, — розповідає Галина Федорівна. — Періодично купувала по три білети. Сини скептично на це дивилися, а чоловік Вася підтримував.

Із радості заказав ресторан на дві сім"ї

Крім однокімнатної квартири в Києві, жінка виграла також комп"ютер і пилосос. Квартира ще будується. Чекати, сказали, потрібно рік. Через кілька тижнів після гри привезли пилосос "Сатурн" і 4 тис. грн замість комп"ютера.

За квартиру Півтораки спочатку хотіли взяти гроші, а потім передумали. Буде старшому синові 31-річному Володимиру, він не одружений. Молодшому Олександрові — 17 років.

— Із цим виграшем у нашої сім"ї з"явилася надія на щось краще, — каже Галина Півторак.

Зараз ви читаєте новину «Віталію Сидоренку гроші на лотереї дає дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути