понеділок, 27 серпня 2012 00:30

"Відмовляю тим жінкам, які живуть із мамою"

Автор: малюнок: Дмитро Скаженик
 

На всіх транспортних зупинках Вінниці з'явилися оголошення: "Знайди свою половинку, вік без обмежень".

— Мені б доню замуж видати за багатого і красівого, — записує телефон 47-річна Зоя Іщук. — У Вінниці нема де знайомитись, молодьож в інтернеті сидить. А наша стісняється свої фото виставляти. Це ж усі будуть знати, що жениха шукає, а їй вже тридцятник стукнув. Подружки давно повискакували, вже деякій й розвелися, і ще раз вискочили. Кажу: "Знайомся на вулиці". А вона дивиться на мене: "Чоловіки на вулиці тепер не знакомляться".

За вказаною адресою наступного дня йду на співбесіду. Пробую знайти свою половинку.

— Ви незаміжня? — цікавиться 59-річний Броніслав Олійник. Він лисуватий, має невеликий живіт. Одразу просить показати паспорт. Кажу, що забула його вдома. — У всіх клієнтів перевіряю паспорти, бо часом жонаті чоловіки й замужні жіночки шукають собі розваг. До мене солідні люди приходять.

Чоловік запитує, коли й де я народилась, яку освіту маю.

— Значить, тобі треба чоловіка з вищою освітою. Стараюся, щоб були рівня по освіті, — пояснює Олійник. — Є в мене чоловік, який закінчив училище, а заглядається на лікарку. Але про що вони  говоритимуть? Він, водій, буде розказувати, як намахав даїшників, а вона — інтелігентна людина. Це ж ні до друзів запросити, ні в компанії посидіти, бо спільних тем не буде.

Броніслав Броніславович показує картотеку. Половина клієнтів — люди від 40 років. У більшості є фото, коротко записані вподобання та захоплення.

— Ось пара, — показує дві анкети. — Йому 68, він з Києва. А їй 65, вона з маленького села. Обоє звернулися до мене, не хотіли давати оголошення в газету, бо діти сміятимуться. Тепер доживатимуть віку в ніжності й щасті.

Чоловік запитує, чи вмію готувати, хто навчив.

— Відмовляю тим жінкам, які живуть із мамою. Бо мама борщ варить, а жінка не вміє і яйце посмажити, а сама кар'єру робить чи шукає заможного чоловіка, — пояснює. — Чоловіків, у яких пальці вєєром або шукають розваг, теж відшиваю.

Олійник дістає з картотеки анкету чорнявого чоловіка на вигляд 45 років. На ній червоним напис: "Призупинити пошуки".

— Цей чоловік сім жінок перебрав, і ні одна не підійшла, — пояснює. — Сказав йому прямо: чоловіче, ви ніколи не знайдете собі дружину, бо у вас завищена самооцінка. Не повинна жінка кругом вас бігати тільки тому, що ви штани носите. Він лише хоче, щоб йому годили.

Доки розмовляємо, за допомогою спеціальної програми "Зірки" підбирає мені пару.

— На вибір половинки сильно впливає розташування планет при народженні. Результати програми в житті сходяться на 99 процентів, — додає Броніслав Броніславович.

Обіцяє запросити на побачення, щойно знайде гідного кандидата.

— Вихований чоловік приходить у сорочці, з трояндою, руку жінці поцілує. Інший — у футболці, в сандалях і без квітів. Перед побаченням раджу сходити в храм і поставити свічку на удачу, — пояснює наостанок.

За тиждень чоловіка для побачень так і не знайшлося.

160

пар одружилося за рік через агентство знайомств. У картотеці Броніслава Олійника понад 2 тис. анкет із 16 областей України. Через інтернет не працює принципово.

130

гривень в середньому витрачають чоловіки на перше побачення. Найчастіше його призначають у кав'ярнях у центрі міста або в центральному парку. Обов'язково купують квіти, пляшку вина й шоколадку.

 

Зараз ви читаєте новину «"Відмовляю тим жінкам, які живуть із мамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути