Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 20:20

Валентин Павловський вистрибнув із вікна кухні

32-річний вінничанин Валентин Павловський проживав разом із матір"ю на дев"ятому поверсі в будинку на вул. Воїнів Інтернаціоналістів. Після обіду, коли мати дивилася телевізор, він вийшов на кухню, відкрив вікно й викинувся. Падіння бачили будівельники, які робили ремонт у квартирі на шостому поверсі. Вони викликали "швидку" та міліцію. Чоловік упав на дах дитячої поліклініки, що на першому поверсі будинку. Він загинув.

— Дуже тихо впав, не кричав, як то буває. Якби не помітили з вікна, ніхто б і не дізнався, — говорить 67-річний сусід Анатолій Богаченко. — Напевне, не хотів нікого тривожити. Він замкнутий був, мало з ким спілкувався, наукою цікавився.

Валентин навчався у педагогічному університеті на природно-географічному факультеті. Захоплювався шахами. В єдиній кімнаті, яку ділив разом із мамою, на стінах розвішані його картини. На одній — блакитні гори з лісами на вершинах. Під книжковою поличкою висить малюнок білої кульбаби на чорному тлі.

— Він мене за кілька днів попереджав, що буде сильний вітер, — згадує мати загиблого Анна Павловська. — Я погано переношу урагани. В нього теж інколи голова боліла. Думаю, всього потрохи накопилося. Може, ті вертушки на даху політеху випромінюють якісь потоки енергії, — показує жінка через вікно кухні на кілька вітряків, встановлених на енергетичному корпусі університету. — Торік із нашого будинку стрибали, у попередні роки — з гуртожитку політеху, що через дорогу.

У Вінницькому політехнічному університеті стверджують, що вітряки на даху — звичайні повітряні генератори електроенергії.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Павловський вистрибнув із вікна кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути