четвер, 04 лютого 2010 18:06

У "Магіцентрику" виготовляли обереги

31 січня у вінницькому "Магіцентрику" на майстер-класах діти виготовляли обереги.

— Люблю працювати руками. А такого ще не робив ніколи. Годівнички на уроках труда робимо, а обереги — ні, — розповідає 14-річний Максим Андронатій. — Сюди із своїми друзями попав уперше, подружка загітувала. Вона тут постійно тусується. І я наступного разу прийду обов"язково. Тут класно. І батьки знають, що ми не по вулицях вештаємось, а при ділі.

На столах юних майстрів розкладено заготовки у формі кола, грубі вовняні нитки, ножиці. Діти ретельно обмотують картонний круг червоними нитками.

— Важливо не пропускати щілинок, щоб вийшов весь кольоровий, — пояснює та показує вінничанка 27-річна Ольга Брезник своїй доньці Марії, 7 років. Дівчинка бере клубок ниток, починає намотувати.

Організатор дитячої творчості роздає золотисті намистинки та декоративні щіточки. Діти залюбки прикріплюють їх до кола. Вихваляються перед батькам та одне перед одним, у кого краще вийшло.

7 лютого о 15.00 відбудеться чергове свято. Зручний вхід до дитячого розважального комплексу "Магіцентрик" — із боку вул. Соборної. Заклад розташований на другому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «У "Магіцентрику" виготовляли обереги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути