середа, 05 січня 2011 20:24

Юрій Шевиркін виграв мільйон

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Марина Борух із села Селище Тиврівського району у себе вдома тримає на руках новонароджену доньку Софію
Марина Борух із села Селище Тиврівського району у себе вдома тримає на руках новонароджену доньку Софію

Вінничанин 34-річний Юрій Шевиркін іще не отримав 1 млн грн, який виграв у лотереї "Лото Забава" 25 квітня.

Гроші витратить на дострокове погашення кредиту за квартиру, який мали сплачувати протягом 20 років. Сину Валентинові пообіцяв купити велосипед.

— Два лотерейні білети купив у Києві, коли їздив у відрядження, — розповідає Шевиркін. Працює машиністом самохідно-допоміжного складу залізниці. — У день розіграшу прямий ефір не дивився, проспав. Зайшов у кіоск на вокзалі за роздруківкою результатів. Продавець сказав, що у Вінниці є виграш у 300 тисяч гривень. А джек-пот зірвав киянин. Удома перевірив номери, то аж струмом пройняло! Ми з дружиною не могли повірити, що виграли таку суму. Подзвонив на гарячу лінію МСЛ — точно, мій номер.

Гроші обіцяють у лютому.

Вінничанка 21-річна Ніна Кучер у квітні 2010-го виграла весільну сукню за 12 тис. грн під час "Весільного ярмарку".

Із подругою Оленою Пасічник туди потрапили випадково.

— Ми їхали на центральний ринок, побачили біля Будинку офіцерів багато народу, — розповідає Ніна. — Я й кажу до Лєни: давай підемо подивимося. Почали розігрувати сукню. Кинули весільний букет, і зловила його Лєна. Біжить до мене з цим букетом, дає в руки й тікає. Тут ведуча почала махати до мене рукою, щоб виходила на сцену. Я й пішла. Тарас, мій хлопець, був у шоці, але зрадів. Ми з ним говорили про весілля, та точної дати не визначали.

2010-го Ніна з Тарасом так і не одружилися. Збирають гроші на весілля, хочуть улаштувати його самі.

33-річний Віктор Рощук вижив після удару струму 10 тис. В.

— Бачив, як сталася аварія. Побіг витягати водія із "вольво". Переживав, що машина може загорітися. Нирнув під провода, що провисли від удару, майже над машиною були. Відкрив дверцята і — все. Далі провалля, нічого не пам'ятаю. Опритомнів уже в реанімації, — згадує вінничанин.

Вікторові протягом двох місяців зробили чотири операції з пересадки шкіри. У нього дуже обгоріли ноги й руки. Лікарі говорять, що мало хто може вижити після такого удару.

— Я досі на лікарняному, — розповідає Рощук 29 грудня. — Кажуть, іще місяць-два не вийду на роботу. Це вже як організм себе поведе. П'ятки турбують, довго ходити не можу. Лікарі говорять, що та пересаджена шкіра має зійти. А тоді вже наросте нова. Після лікарні був в ожоговому санаторії в Немирові. Радять іще пару раз пройти курс.

14 вересня жителя села Селище Тиврівського району 66-річного Василя Кудирка врятували два міліціонери. Олександр Григор'єв, 23 роки, й на рік молодший Богдан Цимбалюк витягли його з болота серед ночі.

— Не знаю, як попав у ставок. Світилася місячна доріжка, думав, що то асфальт. А тоді як попав у воду, наче блуд якийсь напав. Не міг на берег вийти, — згадує Василь Дмитрович. — Після того випадку ноги болять, затерпають. Пальці холодні. Лікарі кажуть, треба розріджувати кров і робити операцію.

Вінничанка 5-річна Тетяна Александрова випала з вікна п'ятого поверху і майже не забилася.

Дитина гралася на підвіконні в себе в кімнаті. Можливо, оперлася на протимоскітну сітку, а та випала.

— Після того випадку папа прикрутив сітку до  вікна, — говорить 14-річна Ірина Александрова, сестра Тетяни. — Танюшка побула в лікарні днів 10. Здали аналізи, все було в нормі. Зараз бігає, стрибає, все добре. Можливо, й забула про все. Але нікуди сама не лізе, слухається.

1 липня Софії Борух із села Селище Тиврівського району на 11-му дні життя зробили унікальну операцію на серці.

Дівчинка народилася з недорозвиненою лівою половиною цього органа. Операція тривала 9 год. Із такої патологією в Україні народжуються близько 200 дітей на рік. Раніше ніхто не виживав. Зараз Софіїна мати Марина збирає кошти на наступну операцію для доньки. Їх має бути три.

35-річна Катерина Павлик отримала квартиру у першому муніципальному будинку у Вінниці, яикй звели за програмою "Муніципальне житло". В однокімнатці безкоштовно зробили ремонт.

Решту квартир будівельники здавали у "чорновому" варіанті. Всі внутрішні роботи мали проводити господарі.

Перед Новим роком у будинку ввімкнули опалення.

— Підключили все, можна заселятись. Але зараз там ніхто не живе. Якби навіть хотіли переселитися, не зможуть спати, доки всі ремонти не пороблять. Такий шум стоїть, — розказує Катерина Павлик. — Ми плануємо зробити новосілля вже 2011 року. Збираємося поставити індивідуальне опалення. А це не дуже скоро робиться.

14 листопада у родини вінничан Карпенків народився син Михайло. Дитину чекали 13 років.

— Вийшла заміж у 17, зразу після школи. Спочатку не думали про дитину. Були молоді, треба було навчатися, — говорить 30-річна Яна Карпенко. — А коли вже й на роботу устроїлись, задумалися. Чогось не получалось мені завагітніти. Спробували всі народні рецепти. До гінеколога пішла. Там сказали, все нормально. Вже навіть думали на нашу з чоловіком нєсовмістімость.

Коли Яні виповнилося 25, подружжя звернулося до фахівців із лікування безпліддя.

— Провірили і мене, й чоловіка. Вияснилось, що діло в ньому — малорухливість сперматозоїдів. Але призначили різні процедури, лєчєніє. Результатом ось тішимося, — мати щасливо всміхається.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Шевиркін виграв мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути