Ексклюзиви
четвер, 28 червня 2007 07:04

Учителька етики працювала повією

"Темпераментний хлопець допоможе дамам скрасити самотність. За гроші" — таке оголошення висіло на вінницькому інтернет-сайті. 27-річний жигало Артем, крім себе, пропонував подружку. Зо окрему плату вона була готова до групового сексу.

Міліціонери замовили в Артема жінку на двох. Зустрілися 18 червня біля вінницького універмагу. Артем прийшов із добре вдягненою блондинкою.

— Що красива, то красива. Поводиться інтелігентно. Фігура — модель! — каже 30-річний Ігор, який грав роль підставного клієнта.

Артем взяв із кожного по 100 грн. Щоб довести його причетність до сутенерства, гроші позначили.

Уродженець Жмеринки Артем познайомився з вінничанкою Зоєю сім років тому. Дівчині було 16 років. Потім чоловіка посадили за крадіжку. Зоя писала йому листи в тюрму. Після звільнення Артема вийшла за нього заміж. Дівчина саме закінчувала Вінницький педуніверситет. Нині Зоя — вчителька етики в міській школі.

— З"ясовуємо, чи з власної волі вона займалася проституцією, чи її примушував чоловік, — говорить начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми обласної міліції Микола Байзан, 41 рік.

Пара наймала у Вінниці квартиру. Мали домашній кінотеатр, комп"ютер. У пам"яті їхніх мобілок знайшли їхні ж порнознімки та 100 номерів клієнтів. З етичних міркувань прізвища затриманих "ГПУ" не розголошує.

Зараз ви читаєте новину «Учителька етики працювала повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути