четвер, 04 листопада 2010 17:45

У Ямполі перераховують голоси

За попередніми підрахунками, на мера Немирова перемагає 24-річний Олександр Качур. Він —  син попереднього міського голови Віктора Качура, який перебуває у СІЗО. Його  звинувачують в отриманні близько 2 млн грн хабара.

Також на цю посаду претендував голова райради, двоє колишніх прокурорів і директор приватної конеферми.

— Бачив, як бабусі, що ставили хрестик навпроти мого прізвища, перед тим як кинути бюлетень в урну, хрестили його, — каже Олександр Качур. — Приємно, що заслужив таку довіру в людей.

Качур отримав 50,45% голосів виборців. Голова райради Сергій Укринський набрав 14%.

У курортному місті Хмільнику більшість отримав Володимир Грушко.

— Він був головою ветеринарної медицини, — каже місцевий Олександр Пархоменко. — Гарний господарник. Біля свого управління насадив кущі роз, зробив гарний забор. То й у місті повинен гарно хазяйнувати.

Мером Могилева-Подільського став Петро Бровко. Він набрав понад 70% голосів. Має в місті Стависький ринок та кілька ресторанів, що частково очолює його син. У 1994–2004 роках Бровко уже був міським головою.

Спірне питання в Ямполі. Нинішній голова Лідія Петровська, 56 років, програє начальнику районного управління освіти 44-річному Олександрові Кульбабі один голос. Зараз  проводять повторний перерахунок голосів.

У Калинівці Анатолій Шамалюк, директор комунального підприємства "Житловик", набрав 35% голосів. Його конкурент Михайло Долюк, що очолює Літинську райдержадміністрацію, набрав 33%. Нинішній мер Віталій Кучинський балотувався вчетверте, набрав 29%.

У Тростянці міським головою може стати 46-річна Людмила Червонецька, лікар-невропатолог. 27-річною очолила неврологічне відділення райлікарні, через 10 років стала головним лікарем. Через конфлікт навколо цієї посади залишила лікарню. Зараз має приватний медичний центр. Після обрання головою від лікарської практики відмовлятися не збирається.

У Барі перемагає Олексій Дзісь, директор підприємства "Облсільгаз". Діючий міський голова Олександр Козак не балотувався. Бо вважає, що мер не повинен іти на вибори від політичної партії.

Діючий мер Козятина 58-річний Михайло Висоцький вдруге на посаду не пройшов. Хто набрав найбільше голосів, поки що не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «У Ямполі перераховують голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути