четвер, 04 лютого 2010 18:02

"Телефони міняю раз на рік, бо затирається клавіатура"

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Власник вінницької мережі магазинів мобільних телефонів Роман Шевцов показує свій ”Епл” за 900 доларів. Батарея телефону тримає одну добу
Власник вінницької мережі магазинів мобільних телефонів Роман Шевцов показує свій ”Епл” за 900 доларів. Батарея телефону тримає одну добу

"Газета по-українськи" запитала відомих вінничан, якими мобільними телефонами вони користуються.

Власник мережі магазинів і ремонтних служб мобільних телефонів 26-річний Роман Шевцов півроку тому придбав айфон "Епл" за $900:

— Це кишеньковий комп"ютер. В Америці найпопулярніший телефон. Зберігає 742 контакти. Інтернет швидкісний, багато тривимірних ігор. Правда, батарея тримає десь добу, бо багато завдань виконує. До цього в мене був слайдер "Нокіа N95". Хороший телефон із 5-мегапіксельною камерою. А потім прийшов клієнт, який жив у Штатах, показав мені свій "Епл". Я замовив кілька і на продаж. Наступного тижня мають привезти останню модель"Епл 3 GS". Коштує близько тисячі доларів. Я її собі візьму.


Геннадій Вацак, 37 років, власник кондитерської мережі "Вацак":

— Знаєте анекдот: "Є два види телефонів — погані та "Нокіа". Останні шість років я купую моделі тільки цієї фірми. Раз купив смартфон. Так намучився! Він постійно глючив. Зараз у мене "Нокіа-6500 класик". Купив за тисячу гривень.


Тетяна Антонець, 52 роки, головний лікар дитячої обласної клінічної лікарні:

— Маю "Нокію E66". Два роки тому купила за 3200 гривень. Подобається, бо тут велика записна книжка, гарний дизайн,  не глючить. До того користувалася самсунґами, але вони часто ламалися і через рік-два їх доводилося міняти. На заставці екрана — фото півторарічної онучки Марічки. На офіційні дзвінки в мене звичайний дзвінок. А на рідних різні мелодії. На дочку поставила пісню Юрія Антонова "Летящей походкой ты вышла из мая...", на товариша і колегу Юрія Банаха в мене стоїть "За друзей поднимаю бокал", а чоловік поставив на себе такий жарт: "Привіт, кохана, до тебе дзвонить твоє сонечко. Я без тебе божеволію, я без тебе шаленію, я без тебе, моя мила, зовсім геть здурію" А потім іде пісня Алли Пугачової "Любовь похожая на сон".

На офіційні дзвінки в мене звичайний дзвінок. А на рідних різні мелодії

Юрій Куций, 42 роки, начальник управління міліції Вінниці:

— Два з половиною роки тому купив одразу два телефони фірми "Нокіа" під різні оператори. Які моделі, і не звернув уваги. Сподобалися, бо тоненькі, легенькі, з великими екранами. Один чорний, другий сірий. Зручні, влітку не випирають із кишень. Не глючать, батарея тримає довго. Раніше були в мене і "Сіменс", і "Самсунґ", але то не те.


Олександр Очеретний, 32 роки, дизайнер:

— У телефоні ігри і всякі там примочки не цікавлять. Торік купив за 2 тисячі гривень "Нокію" в залізному корпусі чорного кольору. Дуже сподобався дизайн. До цього ходив із "ЕлДжі чоклед". Пам"ятаю свою першу мобілку "Моторолла", купив її 10 років тому за 460 гривень. Дивився на неї тоді, як на коштовність.

Валерій Коровій, заступник губернатора Вінницької області, 45 років:

— У травні купив айфон "Епл", віддав 3,5 тисячі гривень. Класний телефон, особливо зручно користуватись інтернетом — із нього постійно читаю новини. Взагалі телефони міняю раз на рік, бо вони швидко зношуються, затирається клавіатура. Ношу їх в кармані брюк.


Валентина Зайцева, головний лікар обласної санепідстанції:

— Вже зо два роки користуюся телефоном "Нокіа". Яка модель — не знаю. Простенький, ніяких наворотів. Телефони часто не міняю, бо я до них звикаю. Тоді до нового тяжко призвичаїтись.

Зараз ви читаєте новину «"Телефони міняю раз на рік, бо затирається клавіатура"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути