Ексклюзиви
четвер, 10 липня 2008 16:55

П"ятирічний хлопчик збив "жигулями" жінку

Увечері 4 липня 22-річна Катерина купувала горішки у хлібному кіоску неподалік вінницького ринку "Урожай".

— Я побачила, як прямісінько на кіоск котиться біле "жигулі" й втиснуло дівчину в кіоск, — розповідає продавець 35-річна Людмила, прізвище не називає. — Зразу думала, що за рульом п"яний. Вибігла, кричу. А з машини вискочила дитина і побігла в сторону базару. Якийсь чоловік поміг відтягнути машину від ларька. Ми з ним поклали дівчину на капот і викликали "швидку".

У Катерини зламані обидві кістки правої гомілки. Їй ввели знеболювальне, наклали шину й гіпс. Зараз дівчина в лікарні, її стан стабільний. Два місяці вона носитиме апарат Єлізарова.

— Я не бачила, як на мене їхала машина, — пояснює Катерина. — Саме тоді розраховувалася за горішки.

Батьки 5-річного хлопчика з кореспондентом розмовляти відмовляються. Вони обіцяють оплатити лікування Катерини та відремонтувати кіоск.

Тепер з"ясовують, яким чином хлопчик сів за кермо і проїхав 10 м. Кажуть, його батьки торгують на ринку "Урожай". Машину паркують поряд. Можливо, дитина гралася ключами і завела авто.

— Дитина не може нести кримінальної відповідальності, — каже директор центру правозахисників учасників ДТП Володимир Черкас. — Власника машини можуть офіційно попередити і стягнути штраф. Крім того, він має оплатити лікування дівчини й матеріальний збиток кіоску.

Зараз ви читаєте новину «П"ятирічний хлопчик збив "жигулями" жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути