середа, 26 грудня 2007 19:30

Святкові зачіски подорожчали на 50 гривень

Цього тижня знайти вільного перукаря у Вінниці неможливо. У передноворічні дні вони розписані по хвилинах.

— Зараз роблять зачіски на корпоративні вечірки, — розповідає майстер перукарні "Лідія" Ангеліна Бойківська. — У понеділок клієнтка замовила зробити на голові ялинку для костюмованої вечірки. Ми викладали волосся пошарово у формі ялинки, прикрасили його зеленим дощиком. Обійшлася така зачіска у 250 гривень, але ж і робили її майже три години. На костюмованій вечірці вона мала грати роль ялинки.

Звичайна стрижка та укладка подорожчали на 30 грн. Святкові зачіски коштують на 50 грн дорожче.

— Замовила собі зачіску "Розлітайку". Мені накрутять волосся і відокремлять локони на дрібні спіральки. Вийде дуже пишно і прикольно. Вдома прикрашу зачіску сніжинками і сірим мєхом, аби бути схожою на мишку, — розповідає 30-річна Галина Кропивницька. — Три місяці тому до дня народження така зачіска обійшлася мені в 145 гривень, а тепер сказали аж 200. Я, звісно, не згодна з цим, але куди дінешся. Перед святами все подорожчало.

Торік вінничанки замовляли практичніші зачіски — накручене волосся, або трохи підняте. Цього року повернулася мода на зачіски 1960-х. Волосся укладають не локонами, а хвилями за допомогою щипців. Роблять зачіску дві години, зате тримається вона близько п"яти днів. Коштує майже 100 грн.

У перукарні "Вітраж" на вул. Келецькій на дитячі святкові зачіски роблять знижки 10–25%. Чим дорожча укладка, тим більша знижка.

— Нині з"явилася мода робити дітям зачіски на новорічні ранки, — розповідає 25-річна перукарка Віта Кравець. — Найчастіше замовляють "високу зачіску" — волосся просять підняти доверху, заколоти і прикрасити. Прикрашаємо сніжинками та квітами. Така зачіска обійдеться у 150 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Святкові зачіски подорожчали на 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути